fredag 29 januari 2010

Egoist, javisst!

Jo, jag satt och tänkte på det igår. Att om det hade funnits fler egoister här i världen så tror jag att alla hade varit bra mycket lyckligare. För egentligen, när är du som lyckligast? Helt ärligt.. Jo,så klart när du gör något DU VILL. Det är då man är som allra lyckligast och mest till freds med livet. Och visst, sen finns det om tänksamma människor, och det är ju jätte fint, men egentligen så gör jag ju någon annan glad för att det i sin tur gör MIG glad att sen någon lycklig. Fattar ni hur jag tänker?
Om jag frågar en kompis om hon vill följa med mig och åka skridskor, och hon absolut hatar det, men hon säger ja för att göra mig glad. Jovisst, hon kan ha trevlig ändå för att min glädje smittar av på henne. Men det bästa att göra där är att tacka nej och föreslå något annat.
Vad jag ville komma fram till är att, människor ska inte vara så rädda för att framstå som egoister...för ibland kan det vara en bra egenskap.
Så våga säga mer hur man känner och tycker kan vara en bra medicin för hälsan i dessa tider.

/L

fredag 22 januari 2010

Arbetsveckan slut!

Efter en vecka på fantasi så känner jag mig nöjd=) Känns konstigt att jag inte har ngt jobb nästa vecka, för nu har jag haft jobb ända sen jag blev arbetslös...typ..? Men men, jag ska nog kunna roa mig! Jag och Elin har snacka med Hanna om att åka och hälsa på henne (inte en dag för tidigt!!) i sölvesborg. Hennes lille kotte måste ju vara stor nu ju!
Skönt med helg, killarna kom idag, så ikväll är det fredagsmys med Lets Dance och film.
Imårn så hade vi planer på badhuset, hoppas att det inte är så kallt där som det brukar vara.

I förgår så var jag hemma hos carro & björn och hälsade på. Det var så mysigt! Alltid lika mysigt att mysa med min kära Erik <3 Känns coolt att jag varit med honom i hela hans liv och följt honom, han är så fin. Och lilla Olle som är så lätt att ha att göra med. Världens bästa mamma är du Caroline, och världens bästa vän för den delen oxå <3

Trivs med livet och känner att jag är på väg åt rätt håll, har människor som jag älskar i mitt liv, och min underbara sambo som ständigt hittar på nya sätt att få mig att känna mig speciell.
Hoppas alla får en mysig helg!
(Ett musik tips "The Baseballs", lite små roliga att lyssna på faktiskt.)

Kärlek // Lelle

tisdag 19 januari 2010

Fantasi

Idag så var det jobb som gäller på fantasi. Och jag måste bara säga, jisses vad jag trivs där. Hade jag kunnat så hade jag jobbat där 100%.
Så skönt att sköta stället, göra listorna, fixa inför stängning, ta hand om kunderna, och till slut låsa och släcka. Sen promenerar jag hem till vårt mysiga hem där baby väntar med en varm famn <3
Usch för att vara arbetslös! Jag får tacka Mie och Emma för att dom åkte till Åre så att jag kunde jobba ist!! =)

Imårn är det 6-15 med syrran som gäller! Sen är det jag som sätter mig på bussen för att åka ut till min fina extra familj i skogarna! Carro, here i come!

Gonatt alla, sov så gott <3
//Lelle

onsdag 6 januari 2010

nytt år

jaha, då var det ett nytt år! jag undrar hur det kommer att bli?
jag hoppas på bra, för min egen del så är jag säker på att många spännande saker kommer att hända, det gör det alltid. Man ska väl bara lära sig att uppskatta allt här i livet, i know i do...!

Imårn är det jobb som gäller igen, har gjort en comeback på Pelles Pizza...vet inte exakt hur kul det är, men va fan, jobb är jobb.
Nu ska jag kolla lite på film, have a nice night...