måndag 22 februari 2010

Insnöad!

Det är vad jag har varit idag, typ..=) Nej, men när man tittar ut så blir man inte allt för sugen att klä på sig hela garderoben och ge sig ut i kylan..Basta!
Klockan ringde vid 6 och då skuttade baby upp och gjorde varm choklad, och jag var inte sen med att följa med upp. Lalamjölk och smörgås och hockey sverige-finland, mysigt!
Men såklart så lockade "morgonfika" mer än hockey, fixade en period, sen gick ögonen i kors och jag fick gå och lägga mig igen;)

Jokke och Jennifer kom in på en kopp kaffe på e.m och det var mysigt, lite shit chat och dagen var igång! Sen stod det tvätt på listan och jag gick här hemma och pulade lite, kollade youtube och lyssnade på musik, skönt!

När kvällen kom på kom oxå Elin och Sjöbeck och det var dags för film igen, den vita massaien. En annorlunda men helt OK film, jag fattar dock inte hur man kan bli KÄR i någon man i princip aldrig pratat med och sen stanna i Afrika för att bo i en hydda, men det var ju hennes grej och inte min. Jag trivs alldeles för bra på vasagatan med min fina Alec för att ge upp det och leva bushliv! Basta..igen! =)

Nu är det iaf dags för kvällsmys som är ngt av det bästa som finns när det är vinter! Jag längtar dock till våren när man kan vakna ur sitt ide och ge sig ut i världen igen, för let's face it, visst mår vi alla bättre när solen skiner! (stackars dom som bor i england! =)

fredag 19 februari 2010

Veckan bara springer iväg

Trots att jag är arbetslös så tycker jag att jag får något gjort varje dag iaf så att man känner att man lever=) Idag har jag varit hemma hos Nadine och druckit himmagjord latte, det är inte varje dag man bli bjuden på det! Jag stod för fikat, dock så var där hårstrå i bullarna...blääää! Det är ngt av det värsta som finns när man upptäcker att det är hår i ens mat och att hårfärgen inte matchar ens egen..iiiuuuooo!
Mysigt iaf, kul att börja hänga lite med min gymnasie bästis igen!! <3 <3

Sen var det OS och middag med baby när jag kom hem, men jisses vad det snöade när jag skulle gå hem, och jag som hade glömt min mössa, suck..
Nu är det kväll igen och imårn är det redan fredag!

Sov så gott!
//L

måndag 15 februari 2010

Härliga Måndag!

Idag ställde jag klockan (precis som du sa mor;) och gick upp i tid, gjorde rostade mackor med makrill och kokte the! Satt mig i soffan och ät min frulle och kollade på smallville!Och drack min klunk Noni såklart ;) Sedan skrev jag ihop en matsedel för veckan, och en medföljande handlelapp då såklart;) Kl 10:30 ringde min dokter som avtalat, och berättade att han inte glömt bort mig, utan att dom nere på provtagnings tjohejsan hade glömt bort att informera mig om att jag stod på tur inför den där "svälja en kamera i form av ett piller" undersökningen.. Kanske inte direkt de orden han använde, men det var samma innebörd=)
Hur som så fick jag veta att min diagnos är Colit. Så nu vet jag iaf vad jag ska svar om någon frågar varför jag käkar hutlöst dyra medeciner!

Iaf, så klädde jag mig varmt och gick till Maxi, handlade ihop det jag behövde, och insåg att det skulle bli en utmaning att bära hem kassarna till vasagatan, haha, men det är bra träning! När jag väl kom hem iaf så var baby hemma ifrån jobbet och så började jag fixa och greja lite här hemma. Bla annat läste i min LCHF kokbok som jag fick av baby <3 Och nu ska jag svida om, ner till gymmet och ta en tur på löpbandet, plus säga upp mitt abonnemang på finess, då våren förhoppningsvis är på väg och och då kan man springa utomhus=)

Baby bjöd mig på bio igår fin som han är <3 Bio är mysigt, men filmen föll ganska platt. "The Wolfman", och man kunde tro att med så framstående skådespelare (Bernicio Del Toro, Anthony Hopkins) så borde den varit bättre! Det kunde varit en bra idé till film, men den kändes ganska lik alla andra som gjorts förr.. Men det var ju ändå dejt!! <3

lördag 13 februari 2010

Idag vaknade jag lika trött som jag alltid gör nu för tiden. Jag kan inte förstå varör jag alltid är så trött? Det är jätte jobbigt, och det känns som att dagarna passerar och jag egentligen bara sover, typ.. Nej men, jag pallar inte träna, och jag pallar inte ta tag i saker. Elr jo, jag har ringt morsan och bett om en flaska Noni juice för att se om det kan sätta igång min energi. Men det är trist alltså..
Så nu tänkte jag att jag ska gå ner till fitness och säga upp mitt gymkort där på Måndag, och ist köpa ett kort på Friskis&Svettis! För där tränar syrran & fantasi tjejerna, så då är det kanske lättare att komma iväg.
Jag vaknade typ 11 idag, och sen åt vi frulle och stack till idrottshallen, och killarna och Alec spelade fotboll mot 3 andra pojkar som var där och lattjade, det var mysigt <3
Sen när vi kom hem så var det tacos som gällde igen,mmm!
Men kl 17 typ s däckade jag i soffan, och låg där och slummrade om vart annat i nästan 3 timmar, och nu är jag fortf trött! Kanske är det detta vädret, men det går ju inte att gå i ide varje gång det blir vinter!
Jaja, jag får väl hoppas att träning och noni kan pigga upp mig. Eller så är de det faktum att jag är arbetslös som ställer till det..

Jaja, imårn är det fantasi 6-15 som gäller, det ska bli skönt att komma upp i tid!
Sov så gott, I will ;)
//L

torsdag 11 februari 2010

Jaha, torsdagen bjöd på personalmöte med finaste hangsen. Tack vare a-kassan så blev det inte så många tider till mig, för man får ju inte vara ambitiös för dom, suck. Men men, jag slapp stressen och dom sparade ett par luckor till mig såklart, one for all and all for one=)
På dagen så hann jag med och träffa Melle som jag inte träffat på ett tag nu. Och hon kom och visade ultraljuds bilder på lille knodden som växer i hennes mage, det är sjukt coolt..! <3



Och idag hade jag och baby en ledig dag tillsammans, så vi ställde klockan och fram med bilen och gav oss ut på en tur=) Lite storhandling och besök i affärer, kolla läget utan speciella mål. Sånt gillar jag! Fiiiiinast Alec köpte en bok till mig som jag suktat efter ett tag, en LCHF kokbok som innehåller en massa recept jag ska ge mig på!! Och det slutade inte där, han hade en liten surprise och drog med mig på Peking för en lunchbuffé. Och som har ju byggt om där, så det som var en ute servering på taket, har nu väggar och tak. Varmt och skönt, och maten var jätte bra! Jag är barnsligt förtjust i friterade grejer med sötsur sås...och biff&bambu. Mmmm, så det stället rekommenderar jag verkligen! Tycker det är fint att lyxa till det med överraskningar utan att det är alla hjärtans dag. Älskar dig mest min prins!

Här vankas det kaffe och frukt doppat i en chokladfontän med vit choklad...!

onsdag 10 februari 2010

Gomårn!

"Gomorgon, åh vilken härlig dag" det sjöng Alec för mig när han vaknade =)
Idag är det tvätttid som gäller för min del, jag gillar faktiskt att tvätta, märkligt nog, får se om jag fortf tycker det om ett par år..haha..
Nu de senaste två dagarna har jag hållt på med Martinas hår, sätta i henned dreads igen. Och jag gjorde klart min del igår efter en heldag där, där det oxå ingick, hämtning på dagis och skolan av hennes två barn som är ruskigt härliga. Hon bjöd på god middag, och vi virkade sent ut på kvällskvisten, men nu är hon fin i sitt långa blonda svall igen <3

Ikväll så är det hemma bio kväll på vasagatan med syrran och sjöbeck i vanlig ordning. Det vankas Titanic ikväll, det var minsann inte igår jag såg den. Hoppas att den är lika bra som den var 1998!

tisdag 9 februari 2010

jisses vad jag är trött!

Imårse så var jag ju uppe "tidigt" och var hos doktorn. Sedan efter det så kom Martina och plockade upp mig i stan, sen stack hem till henne på näsby och började virka på hennes dreads igen. Det gick mycket lättare än jag trodde, och som tack för hjälpen fick jag ett par dreads av henne som jag ska virka in i mitt eget hår så att jag snart blir färdig med min frilla! Haha=)
Men det var kul att catch up lite, var ju längesedan vi sågs <3 Så det blir en sväng imårn med!
När jag var hemma så ringde min frisör och sa att hon hade en tjej på salongen som ville göra dreads, så hon tipsade om mig. Så denna tjejen fick mitt nummer och jag snackade med henne, skoj. Men jisses vad man får blåsor på fingrarna... Mohahaha!

Jag däckade i soffan ikväll när baby kom hem ifrån jobbet, men jag tycker det är mysigt att somna i hans famn<3 Men ja kunde verkligen inte hålla ögonen uppe, så nu sitter jag framför datorn och bloggar med halvöppna ögon, och baby sitter och pratar avancerad teknik med mig som jag inte ens förstår hälften av, men jag nickar instämmande för att han ska känna mitt stöd <3

Nej, under täcket nuuuuuu!! Kärlek//Lelle

söndag 7 februari 2010





Jaha, då började dagen med mysig film i sängen m baby <3 För att sedan bege sig ner till fantasi där vi inväntade morsan och farsan som skulle komma och äta frulle där=) Elin slutade precis jobba då så att det blev gemensam frukost. Sen var det Pappi, Mutti och syrran och jag som körde till Lund för att göra Nova. Kul för att päronen inte varit där förut.
Det började med att dom tyckte att vi alla skulle gå tillsammans, men när dom upptäckte att dom hade hunnit runt hela Nova innan jag och Elin var klara på Gina Tricot så ångrade dom sig...haha.. Men det var mysigt! Och så helt otippat så sprang vi på Suz & Ola som oxå var där för en Söndags utflykt, vaddå att världen är liten!! Jag drog med farsan in på Jack&Jones och där fyndade han tröja och halsduk, snygga oxå! Och klänningen som jag skulle köpa till sjöbeck lös med sin frånvaro på H&M. Tjejerna som jobbade där var ju allt annat än hjälpsamma. Dom visste inte själva hur deras katalog såg ut, och icke att vi fick ta kort på en klänning vi hittade och skicka till sjöbeck för att se om den stämde...det var deras policy. Jahupp... Men jag fyndade ett par skor! På Bianco, nedsatt till 200 kr, och dom satt som en smäck (dvs, dom var snygga;) Leggings och en tröja, det fick det bli.
Sen körde vi vidare mot IKEA, där gick vi loss i fantasin på kök, för mors och fars del. Spännande att gå där och drömma sig bort! Ngt jag gillar på IKEA är maten. Mätta gick vi vidare, och jag hittade kaffe koppar, och det var vad jag köpte. Duktigt tycker jag att vara resonlig och hålla hårt i plånboken när det finns så mycket fint där som man "behöver". Resten av familjen fyndade oxå, far en lampa till sitt jobb, och morsan grejer till sitt jobb (suck;) och Elin hittade snygga kuddar.
Bilfärden hem bjöd på diskussioner av olika slag som vanligt när familjen samlas, just like back in the days=) Så, en mysig dag med familjen en söndag som denna. Och väl hemma så blev det rabarberkaka med baby och final av amazing race, tycker INTE att rätt personer vann.. men men, efter melodifestivalen verkar det ju vara mer regel än undantag. Jaja, nu är det sängen som gäller, imårn ska jag bli hämtad "tidigt" av Martina och leka med hennes hår och se vad vi kommer fram till ;) Sov så gott, hoppas ni haft en mysig helg <3

lördag 6 februari 2010

En dag på jobbet=)

Idag däremot så var det dags att Pappi kom in till stan och fikade med sin minsta tös=)
Det är alltid så mysigt att träffa honom <3 Så vi satt och tjötade på fantasi, och sen dök Jokke oxå upp. Men jag skulle ju själv börja jobba kl 13 så efter ett par koppar kaffe så var det dags att gå hem och byta om. Det är så himla skönt att jobba tycker jag, idag var det med syster yster, och det är ju alltid extra kul =)
Det bli som en slags balans i livet när man har ett jobb att gå till (känns som om min blogg bara handlar om jobb nu??) haha, ursäkta för det.. !

Men sen när jag kom hem så stod baby med maten klar och det var dags för oss att hålla fredagsmyyyyyys! Jag älskar att bara ta det lugnt med min kära, snacka, kolla på film och bara mysa, det är att njuta av livet för mig.

Och Lotte, i am sorry, men jag slarvade ju bort till nummer på Fantasi, så du får återkomma med det så att du kan färga mig nästa gång;) Haha

Men nu är det dags att hoppa i sängs, för imårn är de fantasi som gäller 9-18 så då vill jag ju vara pigg, och jag kan ju säga att jag inte inte van vid "tidiga" morgnar nu när jag går hemma..haha..
Sov så gott
Kärlek/L
p.s rätt åt Rhabi att han åkte ut!

torsdag 4 februari 2010

Dagen började med att storebror kom hit och drack kaffe=)
Myyyyyyys! Syskon är fan bra alltså <3 Egentligen så skulle Pappi kommit hit, men han var tvungen att jobba, så ha kommer in en stund imårn innan jag börjar jobba=) Vi ska kolla på ett par RIKTIGT vinter skor till mig som Pappi lovat han ska bjussa på <3 <3 <3
Jag måste bara säga att jag blir så trött på människor som tycker att det är helt OK att slänga ur sig i princip vadsomhelst bara för att det ska kännas bättre för dom. Utan att ha i åtanke att det verkligen kan såra någon/några andra. Det är synd att sånt ska få lov att hända, som tur är så är förtroendet starkare än så och det krävs en hel jäkla massa mer än så för att det ska brista..så det så! Fin pojkvän, fina vänner och fin familj, det är det jag har och det är det jag lever för<3
Idag fick jag ÄNTLIGEN färgat mitt hår iaf, hade en enorm utväxt innan, vågade ju knappt gå utanför dörren, haha.. Men nu är man som nygjord igen, tack Dzenita!
Lite häng med syrran, hem till baby och sen blev det glass för att bota huvudvärken..

Sorry att det inte blivit några bilder på ett tag, men min dator verkar att ha problem med att ladda upp dom?! Men förhoppningsvis är det som vanligt igen snart =)
Nu väntas mys i soffan och kanske Made in Sweden?

Kärlek // L

tisdag 2 februari 2010

Är så trött på...

Allt som har med pengar, arbetsförmedlingen, a-kassa och sånt sk****t att göra!
Varför kan man inte bara få tag i ett jobb, jag är inte en person som vill gå på bidrag och "gotta" mig hemma, jag VILL jobba, tjäna mina egna pengar. Det känns som att man är en slav under regler skrivna av några som inte har en aning om hur det är att vara arbetslös. Men man kan ju inget annat göra än att gilla läget och snällt göra allt dom ber om, om man nu vill ha några pengar att leva av.. Visst, lyxproblem när man jämför sig med människor som svälter och dör varje dag, men fan, jag får väl skämmas om jag säger det, men jag har lite svårt för att jämföra mig med människor som lever i en slags misär jag inte alls kan identifiera mig med. Så folk får väl tycka vad dom vill.... Jag är bara lite sur på alla just nu....
Ibland känns det som om just precis allt går emot mig.... Tur att jag har baby som muntrar upp mig <3 <3 nej, nu ska jag gå och rosta en macka =)

/L

måndag 1 februari 2010

Är så trött på dokter daniel!

Jaha, det var ju tänkt att jag skulle få komma in på en undersökning gällande min mage INNAN resan. Planen var att jag skulle svälja en pilla med en kamera och sedan skulle bilderna undersökas Men om inte jag är fel på det i tiden nu så är den längesedan det var den 21 november? Och jag har ringt och sökt honom, men människan verkar ju i princip vara omöjlig att få tag på! Ringde precis för 3 gången och fick då instruktioner om att jag skulle ringa ett annat nummer till några sjuksköterskor som KANSKE har tid att svara, och då KANSKE kan skriva en lapp till honom om att han ska kontakta mig. Jag menar, hur svårt kan det vara!
Om jag har vetat hur man gör så hade jag bytt doktor, för uppenbarligen så verkar denna var den mest populära på hela CSK...

Grr...../L