torsdag 29 april 2010

såhär hade det kunnat se ut....





All cred till Mattias som varit så duktig och gjort dom!!
Kolla in hans hemsida på http://www.mattiasg.com/

onsdag 28 april 2010

Köttfärslimpa!



Det blev supergott! Alecs tallrik till vänster..vet ingen som kan äta så mycket som han! Haha, men jag är ju bara glad att han blev nöjd med resultatet!
Enkel köttfärslimpa som blev tokgod (Carro som delade med sig av mattips;)
*Köttfärs
*1 pkt löksoppa mix
*Creme Fräs (jag tog sharlottenlök och senap smak)
Blanda, gör limpa, in i ugnen 60 min på 175 grader....KLART!

Jag och Alec gick hem till syrran och kollade på matchen på tv, men jisses vilken tråkig match.. Lite småroligt ändå att Zlatan inte fick vinna denna gången heller, trots att han bytte lag, tji fick han!!
Matchen var så trist så vi roade oss med "Svåra Ord" testet på min iPhone ist, kuul=) Alec vann dock hela tiden..såklart!;)

Sov så gott nu //L

En dag på stan med syrran!

Dagen började med solsken i ögonen, i love! Sen tog jag en svängom med dammsugaren och dammtrasan. Jag skulle komma till att sortera saker ifrån skrivbordet igår, men jag får ju ha ngt att göra imårn oxå;)
Jag sprang ner till Fantasi och mötte upp Elin som slutade precis då, och så tog vi en runda på stan. Present till Hampe stod på listan, och det blev så bra sååå.. ;)
Jag klagade på att Specsaver inte hört av sig sen jag var och gjorde en synundersökning så Elin föreslog att vi skulle gå dit och kolla om linserna kommit.
När det var 10 meter fram till Specsaver så ringer det i min mobil, och vilka är det som ringer om inte dom! Herrejisses vad läskigt! Men jag fick iaf kränga in mina nya ögon, och GUUUUUD vad jag ser bra! Allt är så klart och tydligt och jag är extremt nöjd!
Elin köpte en jättefin bikini på Stadium! Och jag köpte nyttiga vitaminer och järntillskott på apoteket, hoppas min mage inte bli kass nu bara..

Idag så ska jag överaska Alec med en middag som jag troooor att han kommer att gilla. Carro gav mig recept igår så jag hoppas att det kommer bli så gott som hon sa..

Nu är det chill i soffan, njuta av att se tvn ordentlig. Och ikväll är det jag och baby som går till Elin för att kolla på Barca-Inter matchen, spännande!
Mys/L

tisdag 27 april 2010

Mysig dag !

Först ska jag tacka Elin för igårkväll när hon kom och räddade mig efter en hektisk dag<3
Idag så ringde klockan 09:30 och jag låg och drog mig till 10, skööönt!
Sen var det dags för frulle och hoppa i kläderna och sätta mig på bussen ut till Carro <3
Dom hämtade mig i Degeberga, sen bjöd hon på GI-köttfärspaj, och jag hade med mig negerbollar som hon inte kunde äta...dom var inte GI, förlåt Carro ;) Men hon var duktig och stod emot;) Sen körde vi och hämtade Lillen på dagis, myyyysigt, han blev så paff när jag stod i dörren! När vi var hemma igen så var vi trötta på att vara inomhus och begav oss ut i naturen för en promenad! Så mysigt med lite lantluft ibland, även om vädret inte var det bästa så var det friskt och skönt. Olle nanade i vagnen, jag och Carro traggade om allt mellan himmel och jord, och Lillen blev såklart lite trött och orkade inte att gå hela vägen, då fick han självklart hoppa upp på min rygg<3 Lika bra för mig att träna på att bära lite extra vikt (19 kg i hans fall dock, haha=) Så nu är jag full med ny energi efter lite kärlek ifrån min kära extrafamilj ute i Vittskövle!



När vi var framme hos Carro igen så kom precis Pappi och hämtade upp mig. Tillbaka till staden! Alec hade kaffe & fika klart, så först lite chill. Sen var det dags att bära ner skrivbordet som bara stod och dammade och tog plats. Snälla Pappi som tar hand om det!! <3 Så nu blir det till att sortera och greja imårn, men det ser jag fram emot;)

Nej, nu är det dags för middag säger jag!
Kärlek/L

måndag 26 april 2010

Ny frilla?

Jahupp, så var det dags igen.. Jag har alltid tröttnat ganska snabbt på frillor och vill byta med jämna mellanrum. Och även om jag älskar mina dreads så känns dom inte lika snygga som dom var för ett par månader sedan, dvs dom har blivit ganska slitna..
Plus att jag saknar att dyka ner i havet utan att vara rädd att blöta håret, stoppa huvudet under duschstrålen, sova en hel natt utan att slå i min hårklump i sänggaveln..
Och ja, jag hade kunnat rabbla upp en massa saker som väger för och emot.
Sen är det ju det att man ska bestämma sig.. i och med att jag inte kommer att bli smalare månaderna framöver så skulle det ju vara trist att vara både tjock och ha en taskig frilla! Haha... Men jag kollade lite på Pink's hår, och jag gillar den, men frågan är, skulle de passa mig... ?




Inget björket idag!

Igår så bangade jag ut och springa, för det var så himla mycket skönare att sitta på balkongen och chilla i solen! Så då skulle detta ske idag ist, men icke!
Ska ner till företaget och göra lite nytta ist, och det är ju aldrig helt fel;)
Hoppas energin håller i sig bara så att det kanske blir imårn ist!

Nu ska jag sätta mig och rita lite, det var längesedan jag gjorde något helt och hållet onödigt, bara för att jag tycker det är kul, helt själv. Man får inte glömma bort sina hobbies och passioner, ta en stund och stanna upp och inventera lite hur det ligger till i skallen. Så att du inte villar iväg och glömmer bort vem du är.

Massa kärlek till er//L

söndag 25 april 2010

Tiden som gått i bilder;)

Mys med min älskling i Malmö<3



Skadad Hampe på fotboll i Vellinge:( <3



Fam. Ekström på Peking <3



Min favoritfamilj kom till K-stad och lekte med mig ;)


Frida&Me


Fotohäng med Fantasi girlz ;)


Mys med Hanna i Sölvesborg <3



fredag 16 april 2010

Ännu en vecka=)

Veckorna bara springer iväg nu, det känns skönt! Det innebär ju att sommaren bara kommer närmre och närmre;)
Jag har bland annat varit ute och lekt med Mutti, lånat bilen, kört till Carro och hälsat på. Sen var jag hemma hos Hanna, myyyysigt!
Vi spenderade dagen i hennes trädgård med tjejsnackm och mys med hennes lille Vide <3
Hon rotade fram en hel låda med gravidkläder, det uppskattas må jag säga! Gulle henne<3
Även om vi inte ses såååå ofta så har vi alltid så mycket att snacka om när vi väl ses, såna vänner är det bästa man kan ha!
Jag har haft årets premiär ute i Björket. Jag, älskling, Elin och Emma sprang oss svettiga i vårsolen, även om det var lite kallt! Men jag fick chans att använda min superfina löparjacka som jag fick av Pappi i julklapp, snart går ju inte den att knäppa..
Men det gör inget! Ju mer magen växer, desto mer känns det som att allt flyter på som de ska. Det är väl egentligen den enda gången en tjej uppskattar att vågen visar mer och mer!=)
På tal om tjej, så skvallrade barnmorskan på ultraljudet att det är en liten tös som ligger i magen! Iaf kunde hon säga det till 95 % så det finns ju ynka 5% chans att det är en kille. Men vad det än är så är hon/han hjärtligt välkommen till jorden!

Ibland blir jag ruskigt trött/less på att bara gå hemma och inte ha någon spec rutin, men det får gå. Har ringt till arbetsförmedlingen och frågat om jag kanske kan få börja praktisera, det ärendet skulle "behandlas" först. Ursäkta mig att jag inte vill gå hemma och stämpla liksom. Jaja, det får gå, den dagen kommer väl för mig oxå när jag har ett jobb att skutta till varje morgon! Så tänk på det om du suckar och känner dig trött på ditt jobb, det kunde varit värre, du kunde varit utan!

Nu är killarna här i helgen, och vi ska passa på att mysa extra! Det är så mysigt att sticka ner till Fantasi på lördags morgon och inhandla frallor för att sen duka upp brakfrukost hemma, och äta tillsammans! <3 Det är jag och baby ganska dåliga på att göra, vi brukar köra på kaffe i sängen ist=)

Nej, nu är timmen snart slagen för sovdags!
Ha en mysig helg <3
/L

måndag 12 april 2010

Igår så blev jag och baby rastlösa...Söndag, fint väder, vad gör man!
Vi körde iväg utan att jag visste vart, och vi hamnade på Ivö (klack=)
Så fiiiint där är, fågelsång, sol, natur, harmoni, jag bara njöt! Ibland är såna små impuls utflykter allt som behövs för att piffa upp vardagen, i love <3


Idag så vaknade jag av att Pappi ringde och var på väg in till stan, sugen på fika; Javisst! Solen sken och allt var sådär kvittrande mysigt ute <3
Så pappi kom hit, sen kom Elin, sen mötte vi upp Jokke och landade på Fenix, som för övrigt har väääärldens godaste räkröra, inga fulräkor här inte!
Mysigt att träffa de kära sådär bara och hänga lite!



Jag,Jokke å Pappi gick sen till nya Borett och kollade läget, jag passade på att boka tid hos optikern, förresten, vad ska man ha för linser?? Endags/Månad/Dygnet runt??
Pappi skulle lämna in sin mobil på lagning, och jag måste ju säga att Telenor inte ger spec bra service. Ingen lånemobil, sur tjej, och dålig attityd! Byt till 3 säger jag..hympf!

När baby kom hem så blev det en mysig powernap tillsammans, middag och kvällsmys <3
Imårn är det dags för ultraljud igen!
//L

lördag 10 april 2010

Fredag!

Mysig frulle med baby som var ledig! Sen ringde Jokke och förgyllde på förmiddag med ett besök <3
När vi var mätta på kaffe så gick jag och brorsan till fantasi en sväng, sen tog han bussen till Degeberga. Baby plockade upp mig och det var dags att åka ut till en bilaffär och provköra lite bilar..Haha, det var jätte skoj! Man behöver inte alltid hitta på saker som kostar pengar, för det är ju faktiskt inget köptvång bara för att man är spekulant;)



Så vem vet, det kanske bli en bil modell större...men inte denna sommaren;)
En runda till Maxi, hem och fixa käk. Vi kände för att vara lite barbariska, så middagen bestod av revben i massvis, lite avocado, och ja...INGET MER! Mums!


Sen var det tv-spel och musik gissningslek hemma hos Mie med fantasi hangs, och Mie hade bakat en jäääätte god kladdkaka som smälte i munnen, mums! Mysigt att bara hänga lite och leka lite och sen stack vi hem igen vid 23, och då var det solsidan som var inspelat såklart! Super att dom ska göra en ny säsong, i love it!
Imårn är det mässa som gäller, vi får väl se om det är något kul, men man vet ju aldrig, annars gissar jag på att Fantasi finns där och säljer glass <3

Tack baby för en mysig dag med dig mitt <3
Kärlek //L

torsdag 8 april 2010

Honda i Hässlehåla=)

Igår så var vi på plats för att bilen skulle få sin service kl 09:30... och den var klar...13:15!! Haha, snacka om att vi var trötta på att hänga där efter denna långa tid!
Vi kollade på bilar, drack kaffe, kollade på bilar, drack varm choklad, gick ut en sväng, kollade upp vilken barnstol som kommer att kunna passa, drack kaffe osv
Haha, men det var ganska mysigt ändå, det är som jag brukar säga till baby. Det kvittar vart vi hamnar elr vad vi gör, så länge vi är tillsammans så har jag roligt <3

Hittade en bil som jag gärna hade varit ägare till...

Sen iaf när baby rusat till jobbet så mötte jag upp morsan och syrran på stan. Vi var på jakt efter en ny bikini till mor som ska till Turkiet med far den 19:e, och vi hittade en ganska snabbt inne på Team Sportia! Jätte fin! Så gick vi och fikade lite sen efter det <3
När jag kom hem så somnade jag på soffan, och jisses vad jag drömde. Jag drömde att det var dags att föda barn, men då svimmade jag. Sen vaknade jag och då var jag hemma och bebisen låg i sin lilla säng, myysigt! Men efter 5 minuter började den skrika, och då tittade jag på den och den hade växt sig så stor att den inte fick plats i sängen, så jag plockade upp den och då sprang den iväg.. ? Det var en tjej, och Adam och Hampus insisterade på att den skulle heta Miranda? Jaja, märkliga drömmar må jag säga..

Nu ska jag ut i Björket och promenixa i solen <3
Massa kärlek //L

tisdag 6 april 2010

Den gömde sig!! haha..

Nu har vi precis kommit hem ifrån ultraljudet, och det kändes så himla skönt att få se att den mådde bra och rörde på sig. Den var ju mycket större denna gången (såklart!!=) än sist, så det var svårare att urskilja alla kroppsdelar, men två händer och två ben hade den iaf;)
Och eftersom vi hade bestämt oss för att kolla könet så fick den för sig att rulla ihop sig som en liten boll och gömma sig. Haha, gulligt;) Sjuksköterskan försökte trycka på mig mage för att den skulle flytta sig, men den låg så skönt där. Nu känner jag den, och det är mysigt! Har fortfarande svårt att förstå att det ligger en liten människa inne i min mage och växer...märkligt.. <3

Men idag så skiner solen och jag är på lika strålande humör, så det tänkte jag utnyttja genom att åka ut till min bästis, Carro, here i come!

Kärlek //Lelle

måndag 5 april 2010

Påsk är mysigt!





Vilken mysig påskhelg det har varit! Den har gått fort som tusan;) Killarna har varit här och det är alltid lika mysigt, man kommer in i bra rutiner då, köper frallor och äter frukost tillsammans, kommer ut i solen, hittar på saker och myser!
Inte för att jag och Alec är helt handikappade själv, men man får extra energi av Adam och Hampus <3
Men jag är fortfarande ganska trött av mig emellanåt, ibland känns det som att jag hade kunnat sova ett helt dygn utan att känna mig utvilad, men det är väl sånt som går över i hope;)
Vi har varit hemma hos mormor och morfar och firat hennes 75-års dag! Det var mysigt, men jag klämde i mig lite väl mycket av Tacobuffén för jag mådde lite illa på kvällskvisten..Haha..!
Vi var och hälsade på farsan på hans jobb och klappade de nya kycklingarna som precis kommit dit, och dom var såååå söta! Sen på kvällen så lagade jag och baby en riktigt påskmiddag till oss alla, det kändes så där lagom vuxet och mysigt ;)
Sitter här och kollar saker på nätet nu på alla mamma sidor som finns, jag menar, herregud, vad behöver man egentligen? Man kan ju bli helt ruinerad om man ska köpa alla saker som dessa sidor påstår är "nödvändiga". Men sånt ger sig väl!
Imårn så ska vi på ultraljud för första gången, och jag är jäkligt spänd, dels så ska det bli skönt att få bekräftelse på att allt står rätt till och såklart mysigt att se den lille krabaten... Har vi tur kanske vi kan se om det är en liten kille elr en tös..! Så nu är det nog dags att hoppa i säng, sov så gott!
Kärlek //Lelle

lördag 3 april 2010

Underbara morgon!

Jag kommer inte ens ihåg hur jag somnade igår, så trött var tydligen jag ;)
Igår var Alec ledig, så vi tog en låååång morgon med kaffe och "Lost" i sängen, skööönt! Sen packade vi iaf upp oss och körde ut och hälsade på Jonta i sitt lilla hus där han och Lina precis flyttat in. Där var mysigt! Vi diskuterade for och nackdelar med att bo utanför stan, men jag måste nog säga att det kan gå ganska jämt ut!
Vi hade så trevligt så att tiden sprang iväg, och sen var det jag och baby som skyndade till Maxi för och handla. När vi stod i kassan insåg vi att det skulle inte hinna bli någon middag innan killarna kom, och innan jag skulle iväg på teater!
17:45 skulle vi ses på fantasi och ha "uppsamling".
SÅ jag fick inom till Mc snabbt och köpa ngt att slänga i mig, träffade en halvfull konstnär där som tyckte att jag var underbart vacker och han ville absolut att jag skulle komma på hans utställning som han har på magasinet. Sen påstod han att han kände mig, då började jag tycka det var lite pinsamt att stå där och snicksnacka, så jag rusade!
Teatern var väl sådär, helt okej, däremot är det alltis roligt att umgås med kollegorna<3
Det bjöds på fika/tårta och sen var jag hemma halv 10, och då tittade vi på långfilm med killarna, myyyys!

Sen däckade jag som sagt vid okänd tid, och vaknade klockan 08:00 idag av att solen sken underbart vacker..så jag skuttade ner till fantasi och möttes av rara Frida och nu är dagen igång, jag gillar<3

Kram //L

fredag 2 april 2010

Statistik

*Du är på dag 125 av 280 (44,6 %)
*Du är i vecka 18
*Du är i 4:e kalender månaden
*Du är i 5:e graviditetsmånaden
*Du är i trimester 2
*Beräknat förlossningsdatum Lördagen den 4:e September 2010
*Du har 155 dagar kvar till förlossning

Sov gott <3