tisdag 30 november 2010

Sjuk

Just nu är jag lite dålig på att uppdatera, för både jag och baby har åkt på förkylningar, lillan har haft lite ont i magen. Så att det har bara blivit så att när jag fått en stund över så har jag inte ens öppnat datorn!
Lite facebook i mobilen har fått räcka;)

Men jag återkommer när jag är i  form igen;) Har en lite kul grej å berätta, vi får väl se nästa vecka..!




P.S Tryck på knappen gilla om du vill att jag ska fortsätta blogga, för jag behöver lite inspiration, typ..

söndag 28 november 2010

Mysigt!

Inatt så sov lillan minsann<3 Då tacka vet jag för dom här!

Vi tog iaf det lugnt på morgonen med lång frukost tillsammans!
Sen så hjälpte killarna Alec att bada lilla Saga, haha, det gick så bra oh dom var så duktiga. Sen tog alla hand om henne och torkade, satt på ny blöja och klädde henne och borstade hennes hår, hon är borskämd med allas kärlek lilla sessan <3

Efter en powernap, lek och dusch så var det dags att bege sig ut på stan, för det är ju skylt söndag! Myyyysigt! Hela stan lever liksom upp och blir full av människor, ljus och stoj! Vanligtvis på Söndag kvällar så brukar stan vara öde.
Vi började med en korv på lilla torg, där träffade jag på en kompis som berättade att hon skulle ha liten bäbis, grattis!! <3 <3 
Jag trodde först inte att jag skulle känna igen nån för jag hade glömt mina glasögon hemma;) Men det gjorde jag visst! Det var verkligen fullt på stan, Hampe fick kämpa lite för att köra fram sin lillasyster bland allt folk. Men vi hittade ett litet ställe där det stod två tjejer och sålde crepes med banan/choklad, så baby slog till och bjöd på gottis!

Tänk om det varit så jämt, att man kunde gå och shoppa på kvällen ist, mysigt tycker jag! Men det hade blivit dyrt för chefer att betala ut o.b till all personal som ska jobba;)

Vi gick sen och lämnade killarna på stationen där vi såg att dom var tvungna att ta bussen först, trist! Att SJ liksom inte kommer på en plan som gör att tåg fixar vintern, jag menar, kommer det som en nyhet varje år när snön kommer?
Baby och jag fortsatte på stan sen och gick in i lite affärer och fyndade lite klappar och saker till oss.
Vi har länge försökt komma på ngt att ställa på våra nattduksbord, och nu hittade vi! Två ljusstakar med hjärtan på i guld, i love! <3

Alec köpte kläder till lillan, och så fick hon lite leksaker och en bok!
Hon var så nöjd så i sin vagn, hon njöt säkert oxå av snön och julkänslan på sitt lilla sätt<3
 Vi gick in på intersport, och det första som hände var att det kom fram en kille till oss och bara typ; "hey, gillade ni bil barnstolen!?". Vi bara "ehum, ja=)" Då var den killen ifrån blocket annonsen i Åhus som vi köpte bil barnstol av, i somras! Vi måste verkligen gjort intryck eftersom han kände igen oss!
När vi kom ut ifrån affären igen så hade det blivit värsta snöstormen ute!
Baby och Saga gick till sist hemåt och jag gick till Costellos för att hämta pizza. Det var ju sådär lagom kallt att gå hem, så jag typ sprang;) KL 19 var vi hemma, och då var det pizzamys<3

Denna helgen trots lite sömn, har varit helt sjukt mysig! Vi har gjort så mycket roligt och jag gillar sånt, jag tycker om när vi är full lägenhet<3 Och nu så jobbar baby kvälls skift och det betyder att han kaffe/morgon/myser med mig och Saga hela veckan!!
Hoppas ni haft en bra helg! Julstämningen är på topp och hemmet är pyntat! Ska bara låna ett strykjärn av nån så jag kan sätta upp gardinerna...jisses, vuxenpoäng!




lördag 27 november 2010

Naturum

Oh my jisses, nån timmes sömn inatt oxå, mohaha... Men hursom så gick jag ner till Fantasi och hälsade på syrran och flickorna där! Köpte frukost med mig hem till familjen och det känns som att det var längesedan vi hade fantasi frukost hemma, så det gillas<3
Vid middagstid så kom mor och far! Vi hade bestämt sedan innan att dom skulle komma hem till oss för att vi sen skulle gå ihop till Naturum som ivigs idag! Och det snöade och kändes riktigt juligt! (Ser fram emot julskyltning imårn! =)
Mormor och morfar körde Saga<3

Dags att gå över den nya bron!

Baby var väldigt intresserad av småkryp <3

Och även resten av familjen;)


Mor och Far bjöd på fika!

Mor och Far dvs. Mormor och Morfar=)
Bron höll även på tillbakavägen!




 Det var faktiskt riktigt cool där. Jag kan tänka mig att det kommer att bli mysigt att promenera dit tillsammans sen när det bli lite varmare och sitta och chilla och titta på vattenriket! Så det ser vi fram emot! Hursom så var det supermys att hänga med alla jag tycker om på en och samma gång<3
Mormor och morfar fick ju träffa Saga lite oxå nu när det var så längesedan (6 dagar sedan=) Dom tyckte att det hade hänt mycket med henne bara på dom dagarna, man blir väl lite blind själv kan jag tro?

Vi käkade middag lite snabbt hemma sen iaf, och sen blev det powernap för min del i 2 timmar, härligt! Sen var det dags för vår 15-kamp! Vi har kommit på 15 olika grenar (typ airhockey, penna på snöre i flaska, potatis på sked i trappen!) Så ska vi köra 5 grenar varannan helg fram tills jul!
Så idag så har vi gjort=
*Memory (skriva 20 bokstäver och sedan byta med den bredvid och memorera 1 minut, sen skriva)
*Hur långt är snöret; dra ut ett snöre från en rulle på måfå, klippa, sen gissar vi!
*Spela tärning
*Potatis på sked i munnen, springa från 1 våning till 4:e på tid!
*En omgång Buzz!

1a 10 p
2a 8p
3a 6p
4a 4p
Jag vann nr 2 och 4!
Jag och Alec ligger på delad 1 plats, men det är 10 grenar kvar..!! Kuuuul!
nu ska jag sätta pyamas på bäbis och hoppas på det bästa;)

Älskar detta by the way!

fredag 26 november 2010

Mysig Fredag

Natten spenderades i vaket tillstånd alá mamma, pappa, Saga. Lite magknip på bäbis och två timmars sömn blev det nog totalt, så hon var vaken när baby drog till jobbet, men då glad som en pärla&lt;3
Vi gjorde oss i ordning, jag packade ner hennes grejer och promenerade bort runt hörnet till Sjökronas gata där det vankades nybakta scones by Sjöbeck!
Vi hade bestämt frukostdejt och hennes kära päron gjorde oss sällskap, mycket trevlig inslag=)
Abba gick så hemskt gärna runt med lillan lite medans vi avnjöt goda frullen! Jag funderar faktiskt på att bli en morgon människa (kan man vara både ock?) För det var ruskigt mysigt att vara uppe i tid och ses över frukost ist! Saga lekte fint i sitt babygym(som hon älskar!) som hon fick av sin faster Mariann medans jag och Sjöbeck hängde!

Vid 13 tiden så var jag hemma igen men ingen vila där inte! Nej, både baby och killarna hann komma hem innan lilla fröken bäbis fick för sig att somna! Ha, men det är ju fullt normalt för en sån liten att vara vaken 11 timmar i streck! Haha, varje dag är spännande med henne;)

Nu ikväll så har vi iaf haft fredagsmys med idol och familje chill;) Killarna och baby satte precis på en film, men jag kände att mina ögon gått i kors om jag suttit och tittat så jag passade på att blogga lite ist! I kvällens idol så måste jag säga att min favvo tjej Minnah inte var så bra som hon brukar, Jay levererar som vanligt, Olle överaskar, och Linnea...ja, jag skulle vilja vara hennes vän helt enkelt, och ge henne en kram! =) Lyllos Elin som är på plats och kollar på idolerna!

Nu njuter jag bara av att lägenheten är full och det är helg och trötthet över att inte få sova stör mig inte så mycket när det vägs upp av kärlek<3
Undrar vad ska ni göra i helgen?


torsdag 25 november 2010

Morgnarna brukar se ut som så att  om lillan sovit som hon ska så vaknar hon vid 9-10 tiden, och då går vi upp och jag dricker kaffe oc så leker vi;) Ligga lite på mage, sitta i stolen, titta i spegeln, prata i vokaler, sjunga sånger (mest jag;) skratta och göra ljud<3
Men ca vid 13 tiden så brukar ögonen gå i kors igen på lilla livet, och då slocknar hon. Och hur mycket jag än älskar att vara med henne såklart! Så är det skönt att få en liten stund för sig själv, bara sitta och kolla på tv, blogga, göra ingenting, kanske diska lite elr så.
Men nu när det gått en timme så brukar jag börja sakna henne... ;) Ska gå och kolla om hon vaknat!!




På tal om sakna så tycker jag att mitt andra hjärta kan komma hem nu!

onsdag 24 november 2010

Besök av Moster B och kusiner!

Dagen började med BVC besök som skulle ske kl 10. Då hade vi varit uppe ett tag då Saga är både natt och morgonpigg;) Och jisses vad det var snö ute! Så det var på med overallen, även om den inte riktigt passar än, liiite för stor, men nu är ju vintern här;)




5840 g och 59 cm, hon växer på bra! Nästa gång så är det dags för sprutor...jisses! Vi gick en en sväng på H&M och Lindex för att kolla lite, och då slog det mig. Varför är alltid barnavdelningarna i alla affärer på 2:a våning? Så att alla som har barnvagn MÅSTE ta hiss upp, jag menar, hade det inte varit lättare att ha det på första våningen? Jaja, hursom, köpte en fräck rockig tröja till henne som hon blev såå fin i<3

Inom en runda hos Elin och Sara oxå för att inhandla ett pajskal, jag tänkte ju göra paj till middag, men palla kavla och sånt, NEJ tack;)

När jag kom hem så bakade jag en kladdkaka för första gången på väldigt länge, men jag blev nöjd!
Sen ringde det på dörren och så var det dags för Saga att träffa mormoster B och mina kusiner<3



Jeans och rockerstilen hos mormoster B!



Hon var så snäll och rar och myste med dom allihopa! Och kladdkakan slank ner hur lätt som helst.. ;)
Mysigt med besök, och dom hade med sig sååååå fina presenter till lilla Saga!



Barbapappa kollektion och små tuggvänliga sagoböcker;) Vi tackar så mycket, det kommer att användas väl! SÅ nu sitter jag och Alec och chillar lite vid datorerna och njuter av att middagen redan är färdig och kvälls myset kan börja i princip när vi vill!

Mera regn..!

Hej och Hå!
Ja, även denna dagen har spenderats inomhus! Ni förstår väl att det betyder att jag inte varit utanför lägenheten sedan i Söndags, illa..! Men vad ska man göra! Ut och stå i regnet elr?
Nej jag skulle inte tro det! Mys på soffan och innegrejjor blir bättre;) Tur att jag har världens mysigaste bäbis hos mig här hemma!<3
Imårn så ska vi till BVC och väga, mäta, så då måste vi ta oss ut;) Men det ska nog gå bra, ska bli lite skönt ändå. Sen kommer Moster B på besök för att hälsa på lilla Saga<3
Tänkte jag skulle passa på att testa baka en kladdkaka då, hoppas det går vägen..


Men nu är det dags att nana kudde, hoppas ni hittar på ngt kul i regnet!? <3

tisdag 23 november 2010

Regn!

Alltså jag har typ inget och blogga om idag, jag har verkligen inte gjort något värt att skriva om;)
Haha, typ städat, lekt med bäbis, duschat and so on. Trist för baby jobbade över 06-18 idag, så när han kom hem så hade vi middagen klar och sen åt vi<3
Stackars baby som måste ut på morgonen i detta vädret! Jag har ju inte ens lämnat lägenheten idag...!
Hade planer på att gå en sväng, men...nopp!




Imårn så måste jag iaf iväg, för kaffet är slut, så på morgonen så kommer jag nog vilja bege mig iväg! Och så ska jag köpa lite smör för jag tänkte testa att baka en kladdkaka! Vi får väl se hur det går;)




Jag börjar faktiskt längta lite till jul! Elr, iaf advent, för när julen väl kommer så brukar man vara så trött på den, för då har vi redan sålt julkakor på jobbet i drygt en månad!
Men nu är det ju Sagas första jul, och då kan man ju alltid skylla på att man pyntar till det för hennes skull;) Tänk att sommaren var liksom slut för längesedan och nu är det December, jag menar, när hände det? Jaja, tiden går så fort så att man inte hinner med ibland, detta är nog det snabbaste året i mitt liv tror jag? Men jag trivs, lever för dagen, och bara det är en konst! Visst längtar jag iväg till en varm strand med sol och bad och äventyr, men jag försöker hitta det äventyrliga i varje dag ist, för varje dag är värd att leva, beroende på vad man gör den till förstås.
Ibland slås man ner, men då är det bara att ta sig i kragen och inte tillåta att någon annan eller något annat drar ner dig, för det förlorar du bara på själv i slutändan!
Säg till dig själv varje dag att du är bra, och att du kan, och tro på det, så ska du se att andra tror det om dig oxå;)
Jaha, se där, det fanns visst något att blogga om iaf;)
Tacksam och kärleksfull // Linnea

söndag 21 november 2010

Utflykt till Malmö!

Familjen Golstran/Ekström började dagen med att köra till Malmö! Vår plan var att hälsa på Alecs syster Cicci och hennes kille, och dom bor precis vid entré. Så när vi väl var framme så hade Alec sin vanliga tur och fick parkering direkt, och han och Saga stack upp till Cicci. Gissa vart jag tog vägen....
Klart man ska passa på! Det blev ett par jeans (som äntligen passade bra!) och en kofta, jag är nöjd;)
Sen så bjöd Cicci på en supergod nybakad äppelpaj å kaffe, gottis!
Fint ska de va!

Saga gillade katten!

Lägg till bildtext


Toys R Us!!


Varför inte en rund säng?

Eller en isbjörn...?

Vi åkte till xxxLutz och kollade läget, på nya gamla IKEA, men jag tycker inte att det var så mycket att hänga i granen. Konstiga saker och dyrt var det!Och Cicci fick rått kött när vi åt! Vi hittade iaf pastatallrikar och assietter som vi köpte. Sen var vi trötta! Mot K-stad!
Och nu är det helt plötslig ny vecka igen! Just nu ligger Alec och Saga och leker gömme under täcket, haha, jag tror att jag ska göra dom sällskap!<3
Kärlek//L

lördag 20 november 2010

Sova

Natten var kort och Saga var vaken som en duracellkanin inatt! Haha, så imårse så var jag sådär lagom trött... Baby som den ängeln han är tog lillan och begav sig ut på stan i 2,5 timmar! Bara så att jag skulle få sov i fred<3 Och jag lovar, det var den bästa sömn på länge!
Annars när jag sover så är det liksom "halvstress" sova och hoppas att hon inte ska vakna. Därför var det så lyxigt och underbart att veta, att nu ligger jag här, ingen kan väcka mig, och baby fixar med vårt lilla hjärta. Visst det är "lyxproblem" och jag klagar verkligen inte, men utan sömn blir man tokig (are) !;)
Så när baby kom hem och Saga kom och var hungrig så kände jag mig full av energi och redo för dagen (som nu blivit e.f/kväll;)
Baby begav sig ut på en löpartur och jag satte på kaffe och steg upp! <3 <3

By the way...
Vill ha!!

fredagsmyyyyyys;)

Tänk att det har snöat idag, det är ju helt sjukt! Vi njöt av att baby var ledig idag;) Ni kan aldrig gissa vad vi gjorde! Mohahaha, kan det vara kaffe och morgonmys i sängen!
Mor och far var ju på väg in till stan för att dom skulle fika med syrran, sen så skulle dom komma inom oss efteråt och hälsa på oxå<3
Jag och baby började greja med att ringa försäkringskassan, OCH BARA DET ÄR JU ETT PROJEKT!
Men vi möttes faktiskt av trevliga människor där och kände att nog alla frågetecken rätades ut, skönt!

 Sen stack baby ut i rusket för att hämta ut ett paket på posten... ett par lurar till mig!! <3
Dom ska jag ha när jag börjar springa och träna igen (och promenaderna me för tusan!) supersköna!

Sen kom mor och far med goda kakor och vi bjöd på kaffe! Mys med lilla barnbarnet och snacka oss vuxna emellan, haha, jätte kul att ha dom här! Till slut så hade klockan sprungit iväg så dom började oroa sig för parkeringspengen! Och jag, jag var ju tvungen att göra mig i ordning, för ikväll var det BBQ med världens bästa tjejer som gällde!
Så jag lämnade mina två älsklingar här hemma och mötte upp som andra på fantasi, men vi var lite tidiga, så vi gick till hässle där några tjejer intog lite alkohol och vi gömde oss för regnet;)




Men till sist så fick vi komma in i värmen! Vårt bord var inte heller klart, men vi hade förbeställt maten sedan en vecka tillbaka, så vi skulle inte behöva vänta allt för länge....trodde vi!





För det fick vi visst! Förra gången tog det en timma att få mat, därför beställde vi i förväg för att hjälpa köket och få maten snabbare! Men nej då, dom tog sin tid på sig! En kvart innan drickan kom, efter en timme kom salladen, och efter 1 timme och 45 minuter så kom tillslut maten! Sara fick slänga i sig maten för att hinna, hon skulle hämta sin mamma kl 10, stackare. Och dom bad inte ens om ursäkt, och servitrisen var lite snorkig, så det var första gången jag blev besviken på deras service. Men men, maten var lika oklanderlig som alltid!


Men vi hade såklart lika trevligt som vi alltid har! Så kul att träffas alla tillsammans<3
Sen längtade vi efter mjukisbyxorna och bagav oss hem, där mina älskade väntade! Tydligen så hade idol varit sjukt bra idag, typiskt att jag missade det! Men jag får kolla reprisen ist;)
Imårn väntar en ny dag när vi är hemma "allihopa", vad ska vi hitta på då tro!
Trevlig helg!<3

torsdag 18 november 2010

Hus och sånt vuxet

Det blev Hammarslund rundan idag, och det var så skönt! Jag gillar Hammarslund. En del av mig drömmer om att bo i ett av dom coola husen som dom håller på att bygga där, det hade varit sjukt mysigt. Fast än det känns lite "svensson varning" så tänker jag, jaha, vad är det som är så farligt med det!?
Jag har alltid varit lite rädd att hamna i denna Svensson fälla, men egentligen, varför?
Varför är människor så rädda för att vara som alla andra? Alla säger att dom vill sticka ut, men egentligen är det ju mer modigt att säga att man vill va lite som alla andra, haha, nu blev det invecklat!

Hursom, jag hade kunnat tänka mig ett coolt färdigt nybyggt hus, extremt lite gräsplätt, man måste ju inte stå och grilla och tävla om schystast trädgård, eller? Jaja, nog om det! Det är Vasagatan som gäller framöver ändå, men man kan ju alltid drömma iväg;)

När jag gick mina 7km så drömde jag om en räksallad, så det fick bli min belöning;) När jag var tillbaka i stan så gick jag inom Elin och festade till med en räksallad och världens godaste glass!!





Lillan fick testa tröja och mössa som Mor stickat till henne, får ju för tusan passa på att använda innan hon växer ur den lilla spättan!

Jag trodde att baby skulle jobba imårn, men han skickade sms innan att det skulle han inte, så JIPPI! Imårn har vi baby hemma, i am so happy! <3 <3 Men mor och far som skulle varit barnvakt isåfall kommer in till stan iaf för att fixa lite ärende och hälsa på;)
Imårn kväll är det fantasi gänget som ska till BBQ igen! Världens godaste mat, jisses, det ska bli kul! Då blir det pappa/saga time på kvällen för hela slanten! 
Nu ska lillan få pyjamas på sig och så ska vi leka lite innan pappa kommer hem!

Gomårn, typ;)

Jo jag vet, det blev inget inlägg igår;) Men det blev en lååååång promenad igen, skönt, jag gillar;)
Jag tog vagnen och gick samtidigt som baby stack till jobbet. Gick Härlövsrundan, ut mot långebro, härlövsängaled, kostigen, genom stan och hem, typ 7 km. Skönt med friskluft, och skönt att röra på sig!
Sen när vi kom hem så var det så skönt att vara sådär rosig om kinderna och bara mysa under en filt! Kom hem precis lagom till tvätt tiden oxå! Saga tyckte om att mysa i soffan så hon ville inte vara med och tvätta...haha;)




Men vi chillade iaf lite och jag donade lite här hemma, och lekte lite till och sen kom moster Elin! Då lagade vi stuvade makaroner m falukorv som hon längtat efter;) Och mätta blev vi! Bäbisen skulle badas, och när Elin sen lekte med henne så passade mamma på att ta en varm skön dusch!
Sen skulle jag laga mat för morgondagen, och det blev riktigt gott! Purjolök, stekt kassler, hackad spenat, C.F, kryddor, matlagningsgrädde, mums!



(haha, fast det ser ut som det dom tvingas äta i Bad Taste...mohahahaha!!) men det var iaf jättegott!
Moster Elin tränade lite på bäbispassning och Saga gillade läget!



Nu är det en ny dag och jag och baby och Saga har druckit morgonkaffe i sängen och lekt, nu är pappa iväg och springer och Saga sover middag och jag, ja, jag sitter bara och surfar lite och njuter av det.
Vad ska denna dagen bjuda på tro?