torsdag 29 september 2011

Tid för annat oxå=)

Jisses ja, även om det har blivit mycket jobb nu och många timmar på fantasi, så gör jag faktiskt andra saker oxå=) Det blir bara så dåligt med tid att sätta sig ner framför datorn och blogga när man hellre ligger på soffan och chillar efter en lång dag. 
Alec har fyllt år, jag bjöd honom på god middag på BBQ och så fick han en svart pippi tröja som han velat ha och blev superglad för, yes! =) <3 <3

Sagas dagis går hur bra som helst! Hon är så duktig och sover middag där och leker med de andra barnen, och fröknarna berättar att hon blir såååå förtjust varje gång det är dags för mat. Mmmmmm säger hon högt då, precis som hemma, haha<3





Imårn är det fredag och sen ska jag hålla ledig lördag!! Och de ska bli såååå skönt!

onsdag 21 september 2011

Date m kär vän!

När jag kome hem ifrån jobbet idag så bytte jag och Alec av varann i hallen, han skulle jobba.

Jag och lillan drog till lekplatsen<3








Hem å käkade lite och chillade hemma<3 Sen hoppade vi in i bilen och körde hem till Martina och hennes fina busungar<3





Det kändes som att det gått allt för lång tid! Jag var så hungrig på å snacka skit så de va full rulle på oss samtidigt som S och D busade järnet med Saga. Haha;)
Martina är en grym mamma tycker jag. När det var dags för tillrättavisningar och tandborstningar så hade hon ett sånt bestämt lugn och höll sig imponerande pedagogisk. Jag snappade upp ett par repliker som jag ska spara i bakhuvudet tills Saga blir äldre.. ;)

Men tiden flög iväg och när det ar dags att köra hem så hittade vi inte mina skor! Dom var puts borta! Vi letade typ i 10 minuter! Mina asic löpar pjuks, hur kunde dom försvinna! Och hur kommer man hem utan ett par skor!!

Men vi hittade dom till slut... Jag hade glömt att jag hade mina converse på mig just denna kväll, dom stod så fint i hallen:)

Nu kollar jag idol med baby, reprisen så klart<3
/Lelle

måndag 19 september 2011

Dagis




Efter morgonbad så promenerade vi bort till dagis! Vi hann bara ta av Saga skorna sen sprang hon in till de andra barnen och fröknar innan vi fått av oss våra skor, haha. Hon var helt betagen och kände sig genast som hemma, jag oxå. Jag tycker det är ett super mysigt dagis, sen att det är 10 minuters promenad hemifrån är ju perfekt!

En timme fick det bli idag, sen ska Alec dit imårn och sen jag på ons och så resten av veckan lite längre och längre, och så lämnar vi henne en stund och ser hur det går. Spännande tycker jag, stora tjejen!

Tillbaka till vardag och jobbade 13-19 idag. Jag hade lite huvudvärk, men det var inget som inte en redbull/Ipren/Alvedon mix kunde bota;)
Jag jobbade med "nya" Elin I, det känns så naturligt å skönt med henne så jag trivdes!

Imårn är det tidig morgon så nu är det idol å middag som gäller!

/Lelle

Kalas!

Det började med att grannen kom in med ballong och paket;) Gullit tycker jag, att dom är så fina mot lilla Saga och bryr sig om henne<3
Carro och pojkarna kom lite tidigare för att dom skulle iväg på kvällen, så vi fikade och firade;) Erik och Olle har blivit så stora! Olle som var så busig innan har nu blivit så lugn och cool. Erik ville gå upp till dom stora barnen på deras rum, haha, gulle. Jag har fortf svårt att förstå att han går i skolan!

 Det var kul att ses, vi ses inte så ofta och det går långt mellan gångerna, så man får ta till vara på den tid som väl ges<3 Saga fick super fina kläder ifrån favvo affären nameit!

Finaste Adam hade sytt en filt till henne i skolan, jag smälter<3 Dom hade köpt en gummibjörn kramis till henne som spelade hennes älsklingslåt om man tryckte den på magen, klockrent! Och bollar såklart;)
Världens snyggaste (och godaste) tårta ifrån conditori fantasi (såklart=) tillverkad av Johan Darin! Gästerna var nöjda och glada och Saga likaså. Tänk att man får plats så många om man möblerar om lite, köksbordet i vardagsrummet fick det bli!





Men vilken dag, både jag och Alec vaknade med lite huvudvärk och den stannade kvar lite under hela dagen. Ibland vill man bara trycka på paus i livet och stanna upp och ta ett djupt andetag. Inte för att jag lever ett överdrivet hektiskt liv, men jag är sån som människa att jag tycker om lugn och ro, och visst, ibland vill jag ha fart och fläkt, men som sagt, en paus knapp ibland hade inte varit fel;)
Jag tog en dusch, sen lade vi oss alla KLOCKAN 21:30! Hallå, jag minns inte sist jag lade mig så tidigt!! Haha, skönt var det=)

För idag så ringde klockan 06:45, mot Malmö för fotbolls match och kalas hos fastrarna<3 Utvilad, pigg och redo för äventyr, skönt!

torsdag 15 september 2011

Födelsedags grisen!




Kalas för tre;)







Vi älskar dig vår fina lilla Saga! Tänk att du är 1 år idag<3

onsdag 14 september 2011

Yes!

Idag så fick vi världens bästa besked! Saga har just nu i sista minuten kommit in på Lekholmen!! Underbart! Nu slipper vi pussla med arbets tider och allt löser sig, det kunde inte blivit bättre!
Så på måndag så skolas hon in där<3 <3
nu återstår bara att ringa de trevliga tjejerna på Lill-Anton och säga att hon tyvärr inte kommer börja där, vi gillade verkligen det stället oxå så det var lite synd. Men vi måste ju tänka på vad som är närmsta och bästa för oss.

Just nu sitter jag och chillar med en kopp kaffe i soffan, Saga sover och Alec är och spelar innebandy med Björn ifrån jobbet. Sjukt konstigt att sitta hemma själv, det gör jag typ aldrig, lite rastlös är jag nog allt ändå;) Kollar på "You, Me & Dupree", jag har nog börjat kolla på den 10 gånger men aldrig sett hela, förmodligen är den inte bra denna gången heller. Rolig i början men sen lite dryg, jag gillar ju dock Owen Wilson!

Imårn fyller världens bästa tjej år!<3 <3




/Lelle

tisdag 13 september 2011

Fest och festligt

Jodå, i helgen som gick så var vi på fest! Mor och far passade Saga och jag och Alec var med Fantasi/musikbörsen och bowlade och sen party efteråt. Det var längesedan vi var på fest så tillsammans, och det var verkligen jätte trevligt! Det var kul att träffa alla tjejerna ihop igen! Det är det ju även på våra "taco-kvällar". Men samtidigt så känner en sida av mig, nej, jag tror ändå inte riktigt att det är jag längre. Dagen efter var jag hängig och trött och hade huvudvärk. Och så var det så fint väder! Jag önskade just då att jag hade varit på väg ut på ngn mysig ulflykt med Saga å Alec ist för att sitta inne med solglasögonen på.

Festligt för mig är; att vara lediga tillsammans hela dagen, vara ute i trädgården, åka å handla, pyssla lite hemma, laga god mat, smarrig efter rätt, och sen när Saga somnat, krypa ner i soffan med en god kopp kaffe till en spännande film med Alec, det är fest, tycker jag.


Idag har jag varit grymt ambitiös på jobbet, städat å svabbat hela levven;) Vi har en ny tjej som jobbar "bredvid" nu, men hon klarade sig själv så bra så jag kände mig överflödig! Då hann man med lite sånt småpill som man inte gör annars. Ett litet studiebesök på Darins hann jag oxå med, det hade varit skoj att hoppa in där nån gång å testa baka, det var ju något år sen jag gjorde det, men det hade varit skoj!

Mys med Saga när jag kom hem, baby hade fixat och grejat här hemma med lite om möblering, skruvat upp lite grejer och höjt mysfsktorn här hemma snäppet till!
Jag och Lillan gick ut på en prommis i blåsten och gick på grann tjejerna som gärna ville följa med till lekplatsen och leka med Saga<3








Tänk att hon snart ska börja på dagis, på Måndag! Jag blir så glad, alla har bara gott att säga om Lill-Anton, det känns skönt i en mammas hjärta<3

Nu ska jag sova, 04:00 ringer klockan...
Natti/L

tisdag 6 september 2011

Hos frissan

Gott att sitta med skvaller blaska, blekningen gör sitt, Dzenita bjuder på kaffe under tiden.



Baby jobbar, Bebbi är med morfar. Efter en tidig morgon på jobbet så ser jag frisör besöket som avkoppling. Hoppas jag inte somnar när hon sköljer ur blekningen.... ;)





/Lelle

söndag 4 september 2011

helg och overall

Tack vare tips ifrån Cissi Nordahl så fick vi tag på ett superbra dagis! Privat, nyöppnat, jätte trevliga fröknar och ja, känslan var bara "yes, såhär ska det kännas". Så bye bye Ängsgården, hej hej Lillanton!
Vi åkte dit och hälsade på redan dagen efter mitt inlägg, och det är inte riktigt färdigbyggt, och öppnade för typ två veckor sen, så dom har inte ens en kö än. Stora rum, bra belysning, ljuddämpning, vattenfärg staffli, innesandlådor, mysigt "sovrum", stort fräscht kök, och fröknarna var relativt unga och brann för att skapa ett nytt bra dagis. Klart vår lilla tös ska gå där liksom!
Vi står i kö till ett dagis här i Hammar såklart, men det kan ju dröja ett tag...

Håller på att kolla efter en overall till henne, och har hittat en som jag fick tips av moster M, men vilken färg!?


Smakråd välkomnas;)

Jaha, annars så flög en 6 dagars arbetsvecka iväg hur snabbt som helst! I fredags så kom jag hem 19:15, iväg 19:45, hem till Lina som hade hej då fest för hon reser till amerikat i 1 år som aupair! Hon bjöd på supergod mat och lek;) Trevlig kväll! BG lärde oss att göra rosor av servetter, mycket imponerande!
Hemma vid 23, då sov lillan, och jag hade inte hunnit träffa varken henne elr killarna spec mycket.
Cyklade iväg strax innan 06 för att jobba på lördagen, till 15. Jisses, men känner inte lika mycket att man är ledig när man bara är ledig EN dag. Mor bjöd på pizza i sitt nya hus! Då hon och far nu ska vara särbos, här får man hänga med i svängarna;) Jätte mysigt litet hus (som Tania bodde i innan;)

Och ja, idag så har typ dagen bara försvunnit den oxå, men jag har passat på att njuta av ledighet ändå, fint väder är ju aldrig fel heller.. Men det är klart, en liten resa till solen nu med mina två <3 hade inte suttit fel... ;)

Och idol, jag menar HALLÅ! Bard är ju ganska cool ändå, jag har varit väldigt negativ om honom, men men, det är väl tur att man inte är så envis att man inte kan ändra sig.
Killen som sjöng "från och med du" och tjejen med dreads var ju riktigt bra, kul tycker jag.

Men nu är det dags igen, ny vecka, 04:45 imårn, ska busa lite med de två tokstållarna där nere innan det är dags för sängen för min del..
Hoppas ni haft en mysig helg! <3