onsdag 28 mars 2012


Mysig morgon igen, hux plötsligt är dt Onsdag igen liksom! Men när dt var dags för jobbet så trodde jag att jag skulle dööööö!! Motvind, storm!! Det tog en halvtimme å komma fram!

Väl framme så öppnade jag mitt brev ifrån Skatteverket, och för första gången så var dt ett positivt besked, ett JÄTTE positivt besked! Åh, i'm so happy !! Äntligen min tur!

När jag stängt företaget så cyklade jag hem till Jossan som bjöd på födelsedags fika för hon fyllt 20 år!!



Kvällsfika med fina tjejerna<3


Elin var såååå nöjd med frukt å glass!!:)



Mmmm!!

Nu ligger jag i soffan och tar igen mig lite innan dt är dags för nana innan ny dag !

Gonatti!

tisdag 27 mars 2012

Värme

Igår var jag hos barnmorskan och lyssnade på lillans hjärta som slog på fint som dt ska <3
Hon mätte min mage och sa att måtten låg lite i överkant, och dt märker jag! Haha, det har gått så fort ifrån att inte alls märkas till att det genast blir lite besvärligare att plocka upp saker ifrån marken, ta på skor osv. Men det betyder ju bara att det närmar sig<3

Efter det så hade jag tid för fotvård! Och det kan kanske låta härligare än vad dt var... Haha, hon började med att ta tag i mina nageltrång...ajajaj..
Det var inte så skönt när hon klippte och gröpte i mina svullna nagelband. Jag satt på helspänn och pep lite emellanåt! Som tur va så var hon jätte mysig å rar och avslutade med en skön massage!

Igår när jag cyklade till jobbet så var det minus grader, och idag så vart det varmt! Det är sön kontrast, jag längtar efter värmen, den riktiga värmen. När man hänger undan vinterjackan, för gott! Snart är dt April, redan!

Jag och Saga tog en mysig promenad i eftermiddags, utan jacka<3





måndag 26 mars 2012

Helg!


I lördags så packade vi vagnen, tog bussen/tåg ifrån Hammar direkt till triangeln i Malmö, så himla smidigt att bara åka direkt ifrån punkt A till punkt B! Slippa bilen och parkeringen och allt sånt! Och Saga gillade tåget;)



Väl framme så vart det kalas för Alecs systrar som fyllt år<3 Men vi hade en liten avstickare innan! En liten sväng på stan, och sen in på ett av våra "favvo" hak när dt gäller snabbmat! China box... 'mmm, deras friterade kycklingspett med nudlar är sååå goda!



Och sen vaknades dt tårta å kaffe hemma hos Sussi!





Saga fick en liten present av sina fastrar, som hon alltid får när dom ses<3




Ring ring!! Alec har så fina systrar och dt är alltid så mysigt att träffa dom! Vi stannade ganska länge, så jag och Saga hann till och med med en powernap innan vi åkte hem;)



Lång dag och vi däckade typ direkt när vi kom hem! Kl 6 skulle jag börja jobba på söndag, vilket egentligen var klockan 5 (?)
Haha, men vi öppnade Fantasi i tid iaf, jag och Elin<3

Sen firade jag och Saga Våfflelsöndag hemma hos mor! Vårt gamla våffel recept ifrån när vi hade cafe blåherremölla, dom var så himmelskt goda!!




Saga busade ute med morfar medan mormor gräddade våfflorna<3




Och vips, så var helgen slut..! Dt går så fort!

lördag 24 mars 2012

Idag var det pappa som gick upp och lekte med lillan<3
Och hur sjukt konstigt kändes dt inte att skippa jackan idag ?! Igår så hade jag vinterjacka på mig och idag så var det bara en tröja, skönt!

Alec satte igång och bytte till sommardäck och kände sig sedan vidare inspirerad och körde iväg och tvättade bilen, sååå fin den blev;)
Far ringde och sa att han ville ut på stan och köpa nya skor till sitt lilla barnbarn<3
Så han kom hit och så åkte vi in till staden! Saga tycker dt är så kul att gå på stan, haha, kanske inte alltid världens lättaste uppdrag att hålla koll på en nyfiken liten dam när det är fullt av folk på stan, men vad gör man inte, haha.
Vi hittade en par supersöta svarta adidas dojjor och dom fick det bli! Solbrillor ville hon oxå ha, och en ny cykelhjälm, dt tyckte morfar oxå;)
Vi körde vidare ut till leksaksjätten där hon fick springa fritt och jisses vilken lycklig unge<3
En trehjuling (Ferrari röd å svart) och en dock säng åkte med hem. Tack så mycket morfar för alla fina saker och för besöket<3 Saga var alldeles till sig när vi kom hem och visste inte var hon skulle börja;)

När vi var hemma så hade Alec grävt och flyttat runt på lite växtligheter i rabatten här hemma, hårt slit men det blir säkert toppen sen när dt växer upp i sommar;) kaffe å fika ute! Mysigt!
Jag slänger upp lite bilder imorn;)

Tekniken fungerar ju inte som den ska här hemma.. Jag har fått min nya iPhone! Och även om dt vart jätte skoj så var dt mindre skoj när datorn inte reagerade när jag försökte koppla in den. Jag misstänker att mitt operativ system är för gammalt, så att mitt iTunes är för gammalt, och min nya mobil för ny?! Jaja, det ger nog med sig;)

Nuuuuu, är jag trött i ögonen, borsta tänderna, imorn, mot malmöööööö;) natti!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Gladiolvägen,Kristianstad,Sverige

torsdag 22 mars 2012

Sovmorgon, lillan kom in å väckte mig vid 7 så smög vi ner och åt frukost och satte på kaffe<3
Baby var inte sen ner efter oss! Känns som vi inte träffats på ett par dagar nu ju<3
En lugn morgon och sen hann jag sova middag med lillan oxå innan dt var dags för jobbet.
Och jag drömde en jätte verklig dröm! Jag drömde att jag och Alec var på husvisning, en villa i en skogsdunge, en grusväg dit, följt av en ganska bred bäck som slingrade sig förbi längs huset. När solen lyste så lös den stora gräsplätten framför huset upp, men ändå var man skyddad av alla träd runt omkring. Huset var gammalt men nytt inuti, och massor med mysiga rum. Toaletten var stor, med stor dusch, men i grönt kakel, vi bestämde att vi isåfall skulle renovera om den.
Jag hittade en trapp som gick upp till vinden, där var det öppet i taket ändå upp till nocken, och typ 20 meter ifrån ena gavel till den andra, och såååå stort och högt i tak. Alltså det vart så fint, svårt att förklara. 178 000 kr ville han ha för huset, han som skulle sälja, för att han ville att det skulle gå till en barnfamilj. Konstigt att den summan dök upp mitt i drömmen?!
Far kom oxå dit, och skulle oxå kolla läget. Sen var det dags att jobba, och jag började undra hur jag skulle kunna cykla till jobbet när jag var mitt ute i skogen, jag frågade far om han kunde köra mig, sen vaknade jag..
Härlig dröm vart st iaf;)

Kvällspasset på jobbet gick snabbt. Tog emot en tårtbeställning i typ 25 minuter av två utländska kvinnor. På mestadels engelska, lite arabiska och ett par svenska ord. Trixigt men jag hoppas det ska bli som dom ville.. ;)

Cyklade å hämtade Saga på dagis, hon kom springandes med kärlek å längtan i blicken och hoppa upp i min famn, världens finaste känsla<3 pyjamas,borsta tänderna, "bällin" (välling;) i soffan hos mamma, skönt.
Jag kollade lite på lyxfällan, vilket konstigt nog gav mig lite sug efter nätshopping;) men icke, laptopen gav mig tecken på att den inte mådde så bra i batteriet. Fick bra tips via Facebook, och av Mac geniet i familjen, ska pallra mig upp på ovanvåningen och försöka fixa det...typ...nu;)



/Lelle

tisdag 20 mars 2012

Det var ju inte alls meningen att dt skulle gå såhär lång tid mellan inläggen;) men tiden har bara flugit förbi!
Det var då annorlunda när jag var gravid med Saga. Då var jag arbetslös och gick bara å väntade och följa minsta lilla utveckling och läste allt! Nu bara flyger veckorna iväg, fullt upp med jobb, Saga, vardagen! Även om jag försöker vara mycket (kompis, flickvän) så går den mesta tiden åt att vara mamma. Men det gör mig inget, hon ska känna att hon är viktigast för mig och Alec så att hon vågar växa och utvecklas till en egen liten människa<3

Därför är dt viktigt med en paus tillsammans ibland som pojkvän/flickvän! Men det har vi ju haft, och det har redan gått över en vecka sedan dess!! Hur gick dt till!!;)

Alec överaskade i helgen med att dyka upp med en ny motorcykel! Bara sådär, haha, han är tokig! Så nu behöver vi inte bekymra oss över att alla inte kommer få plats i bilen i sommar, han tar hojen helt enkelt. Bra tänkt...;) <3

Jag har beställt en ny iPhone! Och jag bara väntar på att den ska komma!! Känner mig som ett barn som väntar på julafton ;)

Idag ringde min fina vän Tania, och en timme i luren med henne gav massa positiv energi<3

Nu är det dags, sluta pladdra, upp å duscha, hopp i säng, jobb imorn.. Åh helg vad jag längtar efter dig igen!

/Lelle

Ps. This was 4 you Johanna;)


/Lelle

lördag 10 mars 2012

Lovely

Igår hann vi med packning, förmiddags kaffe med Martina som var på besök<3 handla och ut till D-Town där vi skulle lämna vår skatt!

Vi checkade in på Ronneby Brunn vid 15 tiden. Drack kaffe och chillade innan vi hoppade i badrockar och gick till spaet. Ångbastu å torrbastu å pool på de, så skööönt!
Genast när man är själva tillsammans utan barn så känner man sig "ung" igen på ngt sätt?! Haha, det behövs ibland!
Alec testade löpbandet och jag låg kvar i de supersköna sängarna och slötittade på tv samtidigt som jag läste lite i min bok.
Sen vid 20 så var dt dags för middag! Ryggbiff med stekt potatis sallad å hemmagjord beasås, mmmm!!



Sen tillbaka till rummet, på med mjukisar å fram med gottis påsen!
Sova så länge man vill är ju en lyx man inte är så van vid när man har små barn<3
och en bastant härlig Frukostbuffe på de! Världens godaste äggrör med bacon, fruktsallad m yoggi, frallor och pålägg, juice å kaffe!

Klockan är 16 nu och jag är typ mätt fortfarande!
Vi har varit ute på en promenad i slottsparken och det var så mysigt! Hittade ett lusthus där vi kunde sitta i solen och bara snacka<3

Nu är baby ute och springer i Ronneby och jag bara chillar på hotellet och passar på å blogga lite!
Vid 18 ska jag på ansiktbehandling, det ska bli sååååå skönt!! Lite bubbelpool m Alec efter dt, sen tänkte vi melodifestivalen på storbildstv i loungen innan vi ska hugga in på vår tre rätters middag kväll!

Ibland så måste man bara få unna sig själva ngt, tillsammans, som ett par! Att få ge varandra tidligt uppmärksamhet, det är viktigt, att vårda sin relation tillsammans<3 vi ringde precis till far för att säga hej till lillan!
Dom var på utflykt i hembygdsparken och hon hade fullt upp med att kasta stenar å pinnar i bäcken<3 känns så bra att veta att hon är ute på roliga äventyr!

Nu ligger bäbisen och sparkar för fullt i magen på mig, haha, det är helt ofattbart hur fort dt går! Över halva tiden är redan passerad<3

Jodå, jag är glad och tacksam över mitt liv, min familj och mina nära, sinnesro på hög nivå!




/Lelle

torsdag 8 mars 2012

Mys hos iversen!

Tidig dag på jobbet idag! Och snö, whats up with that!! Jag hade tid hos BM efter jobbet, så vi lyssnade på hjärtljuden på den lilla<3 och bockade av lite standard frågor och så. Sen körde jag och hämtade Saga, som inte alls ville hem.
När hon såg mig i hallen på dagis så skrek hon: "Neeeeeej"! Sen sprang hon iväg. Haha, jomen det kan ju inte vara roligt jämt!

På kvällen så var vi hembjudna till Elin I på födelsedagsfika! Och hon hade gjort sååååå fint! Mysiga ljus var tända, dt var så fint dukat med nybakade scones, goda pålägg och härliga marmelader, ni vet i såna "fina" glasburkar;)
Vi högg in direkt!



Och till efterätt så hade hon bakat cookies och daimkladd kaka med grädde å kaffe! Jag kan lova att min mage är (ännu mera) uppblåst! Såå mätt och trött;) tack för en mysig kväll tjejer!

Saga var så trött när vi kom hem så hon bestämde sig för att hon gott kunde få sova på badrumsgolvet;)


Nej, någon måtta får dt va;)
Nu väntar jag på att min kille ska komma hem<3
natti natti!

tisdag 6 mars 2012


Igår fick jag köra å hämta Saga på dagis, feber;( hon låg inrullar i en filt i famnen på Annlouise när jag kom å hämtade henne, stackars liten! Tokvarm! Direkt hem, sov hos mig i soffan, och när hon vaknade så hade alvedonen gjort sitt och hon var på g igen!
Plötsligt ringde dt på dörren?! Och hur vanligt är dt nuförtiden! Att nån bara kommer å hälsar på utan att ringa först! Haha, det var far som var inne i stan och passade på att leka lite med sitt barnbarn<3
Vi drack lite kaffe och traggade, läste lite bok för lillan innan det var sovdags.

Idag så var hon hemma ifrån dagis men helt frisk igen, skönt. Jag och Alec ses ju numera denna veckan bara en kvart i hallen när jag slutat innan han ska börja<3
men vi hade tvätt tid, jag å saga, sä vi hade fullt upp!



Och under tiden vi tvättade så hängde vi rundor här på lekplatserna och njöt av dt fina vädret!



När vi sen kom in så var dt bad, dusch, renbädda, vika tvätt, pyjamas å välling. Saga tycker om att hjälpa till med allt, och om man har tid så är dt bara roligt<3

Nu dricker jag en kopp kaffe och väntar på att min kille ska komma hem så jag kan ge honom en stor kram! Han är så mysig å gömmer små gulliga lappar till mig när vi inte ses, som jag blir så glad för när jag hittar<3
kärlek!

söndag 4 mars 2012

Sovmorgon idag:) jag passade på att göra mig i ordning lite sådär extra länge som är kul ibland. Inte för att jag skulle ngt speciellt, men ändå:)
Jag köpte en ny foundation igår som jag testade, tack å lov rätt nyans.. Testade den nya "Fit Me" som jag sett på tv (jodå, reklam fungerar visst;)?!
Testade kläder till höger å vänster, se vad som fortfarande passar. Byxor är ju kört, men jag var lika känslig sist kommer jag ihåg, med Saga. Jag kunde inte ha några byxor som satt åt minsta lilla för magen. Vissa tröjor funkar, men jag tänker inte köpa några mamma kläder förrän det kommit in vår/sommarkläder i butikerna! Men förhoppningsvis kommer dt bli en sån fin varm vår å sommar så jag kan glassa hemma i bikini!:)

Elin å Sjöbeck tog en powewalk ut till oss i Hammar och förgyllde vår eftermiddag!










Det blev lite kallt sen så Elin fick låna varmare jacka att promenera hem i;)

Pizza söndag såklart! Så nu sitter vi i soffan och dricker kaffe å ska kolla på serie på svt. Haha, som ett gammalt gift par<3 men jag tycker om att vara ett gammalt gift par med min kille, han är precis som mig, med honom kan jag vara bara mig, bara Linnea, skönt<3

lördag 3 mars 2012

Gamla takterna sitter i...

Jag undra hur många våfflor jag gjort under alla år på alla olika cafe vi haft?!
Men gott ska dt bli!!;)


Klockan 7 började dagen idag tyckte Saga, jag och Alec fick snällt hålla med;)
Jag körde iväg och köpte god frukost! Frallor å extra goda pålägg, juice å kaffe är precis vad sol behövs för att det ska kännas som lördags frukost! När jag kom hem så var Adam oxå vaken.

Killarna körde iväg och tvättade bilen medans vi tjejer tog powernap<3
Sen körde vi ut till bilcity för att kolla in en ny 7-sits Fiat, as snygg! Men änsålänge är vår bil alldeles för ny för att byta.
Vidare för lite present shopping till kommande fördelsedags grisar;)

Och att solen tittar fram gör ju verkligen att man längtar.. Alec plockade fram alla ute möblerna igår så nu hänger vi lite här ute även om jag är frusen;)




Saga invigde sin nya vattenkanna och vårjacka medans Alec å Adam spelar fotboll i vår lilla trädgård<3



Ikväll så är dt filmmys och gottis..





fredag 2 mars 2012

Vårkänslor




Även om den inte är här för att stanna så värmer den just nu<3
åh vad vi längtar efter våren!!