torsdag 30 augusti 2012

Uppe i luften!

Just nu, sitter vi högt uppe i luften, i ett flygplan. Hur coolt är inte det att man kan blogga i himlen liksom!

Igår så lade jag min mittemellan våra tjejer i vår säng. Jag fick sova med dom båda innan vi bytte inatt, Alec och jag, innan jag skulle åka. Våra fina tjejer<3




Det ska verkligen bli spännande detta! Tänk att om bara typ 6 timmar så sitter vi på Teatern och kollar på Phantom of the opera!










Och jag hittade visst en överraskning i väskan på väg hit...



Lite godis gömt i olika fack. Min fina kille<3 Jag är så tacksam att han tar sig an utmaningen att ha hand om två små tjejer helt själv, lilla Zara som bara är bebis. Han gör det för min skull, för att jag ska få åka, fina Alec<3


söndag 26 augusti 2012

Bäckaskog slott


Idag så åkte Alec på en välförtjänt mysdag med sina vackra systrar i Malmö <3
Far frågade om vi ville hänga med på trädgårdsjippo och öppet hus på Bäckaskog slott! Mysigt väder, härliga gräs ytor där vildingen kunde springa fritt<3



Klappa hästar!






Gillad korv blev lunchen !



Mer bus!









Fika!



Och slottet:)











Vi hängde där i typ 3 timmar! Jätte härlig å mysig dag, Zara sov i bärsjalen typ hela tiden<3 men vaknade för lite käk såklart!



Tack familjen Ekström för en mysig ute dag med spännande äventyr för lilla Saga! Idag sa jag dt mesta med bilder;)

Väl hemma, lego, mat, bada badkar, pyjamas, mysa tillsammans i soffan, välling..



Och Saga försökte förgäves hålla sig vaken för att krama pappa som kommer med tåget. Det gick inte så bra, hon säckade ganska fort i soffan;)
Zara somnade me (!!)

Så nu har jag bryggt lite kaffe till oss och inväntar Alec, han får ha en stor kram ifrån mig ist;)

tisdag 21 augusti 2012

Fina flickor

I söndags så tågade fantasi tjejerna hit på inlines, cykel å bil;)
Dom hade med sig en jätte fin tårta med Zaras namn på<3 Fika å Elin Iver hade bakat världens godaste brownie som tog slut väldigt snabbt;)

Lilla Saga blev såååå glad som fick fina klämmor å diadem, och en jätte fin sparbössa som såg ut som en converse sko<3 Zara fick en likadan, så du återstår att se vem som kommer att bli mest sparsam;)















Det var så mysigt att ha dom här allihopa! Det blir ju inte av att jag åker till stan så ofta elr hänger på saker som dom gör längre. Så att få hit dom alla på fika, bebis mys å skitsnack var underbart!
Tack finaste tjejer för att ni finns<3

söndag 19 augusti 2012

Havet

Igår så åkte Adam å Alec MC till stranden, vid 18-tiden. Jag hade bilen packad med badgrejjer å fika, å barnen såklart <3
Vi körde till tågstationen och hämtade Hampe som kom senare för han spelat fotbolls match.
Sen kom vi efter!
Alec å kidzen badade, kvälldopp, det är sååå härligt! Jag fick bli smittad av deras badglädje ist;) jag mös med Zara vid strandkanten ist! Alec tog lite bilder med sin kamera, jag kanske lägger upp några ikväll.

När Saga var färdigbadad så satte jag henne i vagnen och så tog vi en promenad längs med havet!



Haha, Zara var inte alls lika nöjd å glad som mig å Saga!
Saga tog nappen som Zara tappade hela tiden, stoppade in den i munnen på henne, men hon fortsatte skrika. "Mamma, den funkar inte" sa hon. Haha, nej det gjorde den ju inte! Men men, hon får väl lufta lungorna nån gång, hon skriker ju nästan aldrig<3
När vi kom tillbaka spelade killarna boll på stranden, det började nästan bli lite mörkt. Fika tajm!



Hampe å Zara


Adam å Saga (Alec i havet, under ytan;)





Det var en sån kontrast, precis bredvid satt folk uppklädda och åt och drack på ute serveringen, det var ju Lördag kväll! Vi satt i badkläder och drack kaffe, haha;)

Vi var hemma vid 22, Zara höll sig vaken 4 långa timmar, lite övertrött, jodå. Men hon sov desto bättre inatt<3

Kvarteret skatan filmen avrundade kvällen, och dom är ju jäkligt roliga! "Laholm Laholm!!!"

Imorse så vaknade jag pigg efter en bra bebis natt, så jag tog upp tjejerna och tänkte ge Alec sim första sovmorgon denna semestern<3
Vi gick på en lång promenad i morgonsolen, men Gud så varmt!
Stopp vid lekplatsen såklart! ;)







När vi kom hem så var alla vakna. På agendan stod det stranden igen, inte konstigt när termometern stod på 35 grader!
Men att åka till havet på kvällen är bättre för lillan, det kändes några grader för varmt att ta med Zara till havet, så jag stannar hemma med henne.
Nu sitter vi på det svalaste stället här hemma, på framsidan, i skuggan. Ja, jag ska ju inte säga att jag är brun denna sommar;)

Senare idag så kommer fantasi tjejer för att officiellt välkomna Zara till denna värld<3

lördag 18 augusti 2012

So you know

Jag tänker på er som läser min blogg. Oftast så bloggar jag ju om roliga saker som gör mig glad! Saker jag hittat på som gör mig lycklig! Mest för att det är dt jag vill dela med mig av, att sprida glädje<3
Men jag vill ute hamna i ngt rosa moln fack där allt är happy happy jämt. För ibland är allt skit oxå! Så tror jag det är för alla. Men om man då inte delar med sig av det så kanske alla läsare tror att jag ligger inne med ngn hemlighet om hur man lever ett långt lyckligt bekymmerfritt liv! Så är dt inte:)
Det är bara vad man väljer att lägga fokus på i sitt liv<3

Men ibland känner jag me...helvetes jävla skit mög!!










torsdag 16 augusti 2012

Härligt


Idag så sken solen när vi gick upp! Vi började som vanligt med kaffe på altanen<3
Natten har varit lite lång med feber sjuk Saga, så dt var skönt att hon vaknade lite piggare.



Elin som var ute på en joggingtur hittade hit för dricka paus och barnlek å bebis mys, de uppskattas<3 Saga glömde bort att hon var sjuk å lekte på som vanligt;)

Och jag och Alec hade egna planer för kvällen. Mina föräldrar kom hit och passade barnen ett par timmar så vi kunde hitta på ngt själva!
Första riktiga turen på babys motorcykel! Vi körde till Tydingesjön, där är ju lite Mcträff om sommrarba. Så vi spanade in alla coola åk å kollade in folk och sjön. Det var härligt att strosa omkring, hand i hand, kunna lyssna på varann å ge varann 100 % uppmärksamhet.





Vi råkade parkera bredvid någon som hade en likadan hoj som Alec, vad är oddsen!!



Min kille <3



Här kan ju flickorna sitta i framtiden?!;)

Vi var inte iväg mer än två timmar, men det kändes som så mycket längre! Man lyckas på ngt vis suga musten ur "egentiden" på ett annat sätt när man inte har så mycket av den varan;)
Men som jag har sagt innan. Det är viktigt att sätta av tid för varann, att göra ngt tillsammans utan barnen då och då.
Jag älskar att sitta där bak, känna spänningen när han gasar på och vi susar fram och jag får hålla i mig! Bara att få känna mig som flickvännen, som sitter bakom mina coola kille på hans motorcykel<3

Älskar dig Alec<3

onsdag 15 augusti 2012

Vad hände!

Med mitt bloggflow;) haha, ja det skrev Carro till mig imorse. Hux plötsligt så hade vi en massa menar för oss och jag fick liksom aldrig tid tyckte jag!

I lördags så packade vi grejer å barn, sen körde Alec MC till Malmö för att springa halv maran! Jag åkte hem till farsan för att möta upp resten av familjen inför 175 års festen!
Det var tur att vi var några stycken som hjälptes åt att underhålla bebis å barn, annars hade jag nog aldrig fått smink på mig;)

Sen körde vi till Höjaröds där min Moster å hela hennes familj firade födelsedagar! Det var så mysigt att komma hem till dom igen, långt ut i skogen där det bor en massa mysiga minnen ifrån när jag var barn<3






Jag hann dock inte ta några bilder direkt, haha, dubbelt så mycket att ha koll på när man har två barn;) tur att Zara sov i vagnen så att Saga kunde vara blyg lite i min famn<3
Alec ringde när han anlänt till fars hus å var duschad å klar, så körde jag å hämtade honom. Saga stannade kvar å gick tips runda med morfar å Jokke<3
En jätte mysigt fest med god mat å underbara tårtor, min moster är himmelskt duktig på att baka!

Jag åkte hem tidigare till far med barnen, och efter lite om och men så sov båda. Och vi vaknade tillsammans ute i Kyllingaröd skogar!



Vi stannade hela dagen och blev upp pysslade med frukost å middag<3

Sen har vi haft besök här hemma, först av faster Anita å Paul och mina kusin barn!




Dom hade köpt jätte fina kläder till lilla Zara å en sagobok till Saga;) den blev poppis!
Sen satt vi ute å traggade å fikade tills dt blev mörkt. Fina familjen Ekström<3

Idag så kom moster J å Lova å Elias för att hälsa på! Vi sågs ju på festen, men där var dt fullt upp och dom har ännu inte varit i Hammar så dt var jätte kul att dom kom hit
Även här fick tjejerna fina presenter! Alla är så snälla<3
Ett jätte fint hopp rep fick Saga, det ska hon minsann lära sig att behärska! Ngt som jag kan lära henne, jag är ganska duktig om jag minns rätt.. ;)
Zara fick gosedjur å ögongodis!
Lillan fick även vila en stund i gammelmosters famn, dt gick hur bra som helst;)





Fina kusin Lova;) Här trivdes Zara oxå!

Idag så kom äntligen vår familjebild med i tidningen!
Det är kul att så många på facebook uppskattade vår humor och tyckte den var rolig! Haha;) vi har iaf haft himla roligt åt dt om inte annat!!



Den får vi väl förstora å hänga upp på väggen;)


fredag 10 augusti 2012


I Onsdags så packade vi in familjen i bilen, far var oxå med så jag åkte med honom, mot Halmstad!
Vi satte GPSen på äventyrslandet;) och vi hade ju redan bestämt dag i förväg så dt var ju bara otur att d regnade! Men vi hade ändå ganska tur med vädret, vi hade varma kläder och slapp skurar;)
Alec å killarna började med de stora vatten kanorna medan jag, far, Saga å Zara gick runt bland resten av grejerna. Perfekt för barn!
Små mini slott som berättade sagor om man ringde på ring klocka , ett piratland, dinosaurie land, cowboys å indianer, och ett litet smurfland där man kunde åka båt. Saga var eld å lågor!!
Zara var nöjd och glad i sin vagn<3

Dom hade en restaurang som hette Wild Western Steakhouse där dom hade amerikans grillbuffe, och Gud vad gott de va! Bara en massa sånt flottigt gott som vi alla gillar innerst inne;)

Och vi avslutade med världens sämsta cirkus show, som blev så mycket roligare för att vi alla satt och tittade på Saga som tyckte det var fantastiskt! Hon var förstenad och såååå imponerad, haha, gulle!
Hon gjorde premiär me och fick åka karusell med Adam, det var succé! Hon var lite försiktig först med njöt av spänningen när hon vågade släppa efter lite!

Första heldags utflykten med hela stora familjen, mysigt;)























Tack för en härlig dag<3

I torsdags så kom Johanna på besök! Hon är så fin och strålar verkligen, gravid i vecka 24! Tänk att dom ska få en liten gosse!!
Det ska bli så spännande! Så kul att höra hennes tankar som är så lika alla mina egna när vi väntade bebbi! Min fina Johanna, tänk att hon ska bli mamma<3




Och idag, ja, inatt har vi alla fått sova, om än på lite olika platser:) men viktigast är iaf att ta till vara på de sovtimmar som ges!
Utelek, kaffe å granntragg på gården imorse, sen stack Alec å Adam å spelade basket. Jag tog flickorna i vagnen och gick till stora lekplatsen. Zara sov å Saga busade<3 jag fick även testade på hur man trädde på regnskyddet då det började dugga! Haha;)

I helgen är det 175 års fest, det ska bli skoj!