söndag 28 april 2013

Bilstol och solstol

Fröken Ekström började denna dagen med en extra lyxig frukost! Söndag är dagen som man får ta ut svängarna känner jag;)
Sen tog vi tjejer bilen, och killarna tog mc'n. Det var dags att köpa ny bilstol till Saga, och gissa om hon vart stolt, att går åka på "rätt" håll❤
Planen var att vänta så länge som möjligt, men hon får inte längre plats med benen när hon sitter bakåtvänd, så såhär fick det bli! Och Zara vart lika lycklig över att slippa baby skyddet och flytta upp i Sagas gamla. Nöjda barn med andra ord;)

Vi har varit ute typ hela dagen idag!
Och jag passade på att ta mitt första löp pass ute för i år, härligt! Jag fick sällskap då Adam oxå hade spring i benen❤

Vi var nog ute ända tills det var Sagas läggdags!
Morfar tittade inom på en kaffe på kvällen bara för att få kramas lite med tjejerna❤

Och nu är det dags, nu är föräldraledigheten slut. Imorgon börjar jag jobba igen, 100%. Snabbt har det gått, i sin ordning;) och jag är så nöjd, nöjd med min å tjejernas tid hemma tilsammans❤ Plus att det är ju inte såååå länge tills det är semester i sommar..hehe...

Natti!









Maraton och skräckfilm

Vi körde till Trelleborg ganska tidigt idag. Saga var upprymd och förväntansfull och pratade i ett hela morgonen❤
Jag var lite trött efter en orolig Zara natt (tänder??) och somnade sittandes i bilen dit...!! Haha!
Väl framme så väckte Hannas goda kaffe mig lite iaf;)
Emilio hade blivit så stor sen vi sågs sist! Så alla barnen hängde tillsammans medan vi drack kaffe. Och flickorna var så lyckliga över att se sina bröder igen❤
Hanna skjutsade Alec till starten och sen hängde vi lite hemma hos dom innan vi körde för att hejja på honom.
Han sprang halvmaran längs med kusten☀
Saga och Emilio lekte så fint tillsammans, äntligen nån som hon kan springa och jaga som inte blir trött efter 5 minuter;)

Alec susade in på 1h 39 minuter och jag är så stolt över honom! Vilken grej! Och då ska han snart springa dubbelt så långt i Sthlm om en dryg månad..! Mäktigt.

Vi åkte alla tillbaka tillsammans å så bjöd Hanna på middag och fika❤ Hon är en sån fin och härlig människa som man inte kan göra ngt annat än att tycka om. Och det är så mysigt att vi får till det att ses lite ibland! Alla barn tillsammans blir ju en skara på 5 barn❤

Adam följde med oss hem, och nu har vi precis kollat på en skräckfilm... "Mama"
Den var så jäkla läskig! Utan att balla ur för mycket, som skräckisar ibland har en tendes att göra. Se den! Men inte ensam.. Jag var tvungen att kolla vinklar och vrår innan jag gick och la mig.. Haha!






















fredag 26 april 2013

Frisörbesök å syskonmys

Dagen började med ett efterlängtat besök hos Dzentia som äntligen fixade min utväxt! Och direkt efter det ett besök i hälsokost affären då jag tappar för mycket hår.. Lite vitaminer på det så får jag hoppas jag inte blir hårlös!!;)

Sen hann jag typ bara hem och direkt så stack Alec till jobbet..;( Men men, det är ju sista dagen som han ska jobba nu fram tills att Zara ska börja på dagis.
Så jag och flickorna hängde här hemma, badade, lekte med lera, kollade film, gick till lekplatsen.
Sen somnade dom nästan båda två hos mig i soffan vid 18:30 tiden. Och precis då dyker världens bästa syskon upp med pizza!❤ Så mysigt!!
Så vi hängde lite och kollade Lets Dance. Mysigt att spontan ses lite så!

Imon är det dags för Alec att springa Trelleborgs halvmara! Vi ska såklart följa med och hejja❤

Dagens händelse:
Min kusin och hennes man blev miljonärer ikväll i postkodmiljonärerna!! Hur galet är inte det!! Dom förtjänar det såååå! Jag blev så rörd och lycklig för deras skull❤

Och min fina vän Elin Iver har fått sin krönika publicerad på Magdalena Graafs blogg!! Hur cool är det då! Känner mig lite stolt;) Läs den här:
http://magdalenagraaf.se/lasarkronikan-varldens-halsosammaste-underhallning/











torsdag 25 april 2013

Drar ut det sista!

Av mamma ledighetens härliga dagar!
Idag var det cykeln som tog Saga till dagis, kul med variation;)
Det verkade som att det skulle bli en mulen dag, men solen hittade fram till sist ändå!
Och ingen var lyckligare över det än jag!
Så när det var dags att hämta loppan så styrde vi vagnen mot stan!
Där hämtade vi lite gammalt bröd på jobbet och hejade på lova å Elin❤
Sen mätta vi upp Melle å hennes mamma och stan till tivoliparken! Så jäkla härlig dag! Alla tjejer var lyckliga i solen och jag insåg att snart var denna "semestern" över.
Men det är helt okej, jag har ju fler andra kapitel att se fram emot❤ Så kul att träffa Melle mer igen, hon är speciell. Hon är en sån människa som man mår bra av att vara med! Härlig och rakt på sak, fina Melle❤

Vi var inte hemma förrän vid 18 tiden så vi myste lite i soffan till Pippi! Och sen blev det chill för denna mamman när barnen somnat!
Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för mig att få mitt hår fixat! Nu kanske jag vågar vara med på mina egna blogg bilder;) Haha!













Lera å moppa

Uppe med tuppen, och barnen;) jag tog tjejerna i vagnen denna soliga dagen, klädde mig i mina nya löparbralls, löpskor och gick å lämnade på dagis! Tog en omvägs-sväng hem för att få lite extra motion i solen☀

En tur till maxi för lite vecko handling, passade på att köpa ny lera till Saga som hon tjatat om! Haha;)
Och sen blev det en ganska chill fm, skönt! Zara sov inte så gott den natten så fm luren tillsammans med henne behövdes!

Sen när vi hämtade Saga igen så passade vi på å gunga lite på lekplatsen såklart. Där fanns en skalbagge också. Den tog klart över hela lek stunden, och jag fick bli påmind igen om hur otroligt spännande (och läskigt) det kan vara, med en skalbagge;)

Fina vädret försvann ju så vi hängde mest inne idag. Och det gick ju hur bra som helst när det fanns ny lera här hemma!
Nu när Zara ålar rundor här hemma så känns det som att man vill ha liiiite extra renare på golven. Så jag tog fram vår kära X5-mop och körde rundor med den. I love it! Det svåra är att sluta...när man väl har börjat med den!
Lite i badrummet, Sagas pall, leksaker, kökskåp... Allt kan liksom blir "lite renare" med den! Det är en väl värd investering!
Skinande rent utan kemiska rengöringsmedel, bara vattenånga!

Vi dansade och sjöng med till Sagas nya favorit film, Zara tycker oxå det är roligt. Hon sitter och viftar med händerna och skrattar när Saga dansar. Hon längtar säkert tills hon oxå kan❤
Jag trodde jag hade ett nytt avsnitt med Greys som jag skulle gotta mig med, men tji fick jag.. Det var samma som jag såg förra veckan!!
Jag hade en idé om att börja läsa min nya bok. Men när Zara väl sov i min famn så var det så skönt att bara sitta där, kvar i soffan och ta de lugnt.
So, i did❤






tisdag 23 april 2013

Sista veckan

I söndags så jobbade jag. Jag fick uppdatering hemifrån där fastrarna passade på att besöka flickorna lite till innan som skulle hem❤
Sen när jag kom hem så hade Alec fixat årets första grillat, superb!

Annars så är det min sista föräldralediga vecka nu. Det känns märkligt. Har all bebis tid hemma ( för min del ) redan passerat? Gick det fort? Ja, nu i efterhand gick det fort, men när jag tänker efter så har jag faktiskt gått hemma läääänge.
Ska bli skönt och komma igång med vanliga livet igen❤

Igår så kom Elin ut till oss och vi fixade lite med tvätt här hemma å så. Vi passade på att ta en premiär tur i hennes nya bil, den gick mot Kyllingaröd;)
Och idag så lämnade jag först Saga på dagis innan det var dags att åka in till stan för föräldraträff. Alla små bebisar har blivit så stora nu! Jag och Maria gick en sväng på stan efteråt där jag passade på att köpa ett par nya löpar byxor som är tänkt att invigas på vårruset nästa vecka. Jepp, ni läste rätt! På torsdag nästa vecka så bär det av mot Malmö med Mie, Emma å Elin. Då ska de springas, härligt!

Dagen bjöd på regn, och passande nog så knackade det på dörren på eftermiddagen och där stod Melle! Vi har inte setts på år å dar (typ) förutom en snabbis förra veckan då vi bestämde att snart ses. Och nu var hon här!

Vi drack kaffe och snacka skit precis som förr❤ En vän som på ngt vis alltid kommer följa med mig i livet, sånt gillar jag.
Zara som nästan varit vaken i princip hela dagen, slocknade precis bredvid mig i soffan. Och jag har kollat på avsnitt 4 på Game of thrones, aaaaa, så jävla bra!
























söndag 21 april 2013

Vårkänslor

Natten bjöd på 14 (!!) timmars sömn och feber. Jag minns knappt när jag hade feber sist, men det är ju inget kul att minnas ändå!
Alec tog tjejerna och lät mig sova tills jag vaknade❤ Och när jag väl vaknade så kände jag mig nästan bakis. Men ändå tacksam åt att jag blivit bättre än sämre!

Jag tog tjejerna och körde till Fantasi där vi skulle träffa Emma, Mie å Wille! Lekdate i tivoli parken var det som gällde!
Så först införskaffade vi lite gammalt bröd till ankorna, och fika till oss, sen gick vi mot parken! Förutom Wille som hade en sparkcykel, tuff kille;)

Barnen var inte ett dugg skrämda av ankorna och slängde bröd till höger och vänster. Medan vi vuxna höll utkik för eventuella tjuvnyp, kvack kvack..haha!
Lite fika i solen och våren är officiellt här!! (Peppar peppar)
Det är såna här dagar man längtar efter när det är grått och trist ute❤
När Zara vaknade så fick jag se bevis på att Emmas famn nu är en de få utvalda som minsta fröken Golstrand accepterar. Härligt!

Vi gick bort mot lekplatsen där vi hittade båda fastrarna Lundin som väntade på oss. Dom hade tagit tåget dit och skulle möta upp Alec oxå som kom på MC.
Och presenter hade dom med sig till barnen! Bland annat såpbubblor, det var väldigt populärt! (Ibland alla de andra barnen oxå för den delen;)
Så tivoliparkshäng denna eftermiddag fick prägla denna dag och jag är så nöjd!
Jag har fina vänner, och fin familj❤

Senare på kvällen så åkte Alec med systrarna för lite bowling och utemat och syskontid. Med all rätt❤ Mysigt för dom!
Jag vart ganska nöjd då jag fick välja tv program här hemma, vilket resulterade i Star Wars!! Vilket det säkerligen inte hade gjort om Alec fått va med å bestämma;)

Nu går ögonen snart igen och imon är det jobb igen, natti natti alla! Hoppas ni fått njuta av solen idag☀