måndag 27 juni 2011

Trötta morgnar!

Ni vet när klockan ringer på morgonen, man är tung i ögonen, och skulle ge allt bara för att få sova mer, att ist få vakna utvilad och pigg! Då är tanken, på att man kan ta en powernap när man kommer hem det som gör det lättare att gå upp. Fast ofta sen när man kommer hem så är man uppe i varv och har massa annat planerat i huvudet för resten av sin dag, så då känner man inte alls för att lägga sig ner och sova.
Jag var uppe liiiite längre än jag borde varit igår. Mysigt, vi hade Söndags pizza kväll ala Costello, precis som back in the day. Vi kollade på en bra, om än hemsk och sorglig film, den hette svinalängorna. Sen drack vi kaffe och bara satt och traggade och lyssna på musik, Saga sov<3
det är mysigt med såna kvällar! Då vill man inte gå och lägga sig, trots att jag vet att jag kommer vara extra grusig i ögonen idag. Men det är det värt alla gånger;) Det är ju den lediga tiden som du ska njuta av!
Nej, nu måste jag slänga kalt vatten i ansiktet, sminka mig, klä om, och cykla till Fantasi, där antingen Elin Elr Mie inväntar mig, jag vet faktiskt inte vem av dom som jobbar idag?! Saga ligger i pappas famn och dricker välling och somnar om efter kanske en mardröm? Jag hade oxå velat ligga där.. Om två veckor har jag semester, det hjälper oxå trötta morgnar.
Men först, så sätter vi igång denna dagen;)
/L


Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar