fredag 4 maj 2012

Bio!

Igår kväll efter jobbet så kom mor och hälsade på och busade lite med Saga<3

Vi njöt lite av solen ute på vår lilla gräsplätt, så skönt! Jag kan inte fatta att vi nästan är framme, framme vid barfota, spontanbada i nån sjö, grilla, havet, glass... Ja, ni vet!

Men idag så var det regn som gällde, jag tog bussen till jobbet. Rösten min vart försvunnen både igår och idag, men jag känner mig inte sjuk. Gulliga kunder som frågar om jag mår bra<3 en stammis sa de till mig. "mår du bra?! Du tar väl de lugnt å så? Aja, snart så ska du ju vara ledig, och så är det sommar! Det förtjänar du".

Då blir man glad:) Skönt var dt med frukost rast iaf. Det börjar kännas i benen å i fötterna nu att jag väger lite fler kilo än vanligt..!




Kvällen bjöd på bio med Alec å killarna! Moster Elin kom ut till Hammar för att mysa med lillan.




Denna filmen såg vi! Och jisses så bra den var! Det var verkligen en jätte bra film! Ni vet ibland så kan Marvel filmer bli liiiite för mycket så dom blir töntiga, men det blev aldrig denna. Cool action, bra humor i lagom dos, lite patriot känslor för mänskligheten ( som i Independence Day ) och så lite kärlek såklart!
Ja den var verkligen bra! Se den!

Saga var vaken när vi kom hem, och hon blev helt till sig av att vi hade brorsorna med hem! Fina unge;)

Imon ska jag öppna med Mie, som är halt efter sin skidresa olycka, men det ska nog gå bra, vi får hjälpas åt;) Humlestafetten är imon och Fantasi laget föll nästan ihop i år efter olyckor, graviditet å konfirmation;) men till slut fick chefen ihop det, i sista stund som vanligt;)

Alec ska springa för kill laget, så då är dt morfar som kommer med och har hand om barnen mellan sträckorna, hoppas dom slipper regn!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen! Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar