torsdag 28 november 2013

Long time, no see

Det började med att jag jobbade på arenan förra helgen. Sen har jag nog inte återhämtat mig riktigt än. Haha! Nej, men bloggen blir alltid lidande när jag har mycket för mig i livet. Men så får det va❤️

De var iaf 30 h jobb på två dagar, och jag var verkligen borta heeeela helgen! Fullt ös, allt som krävs för att förvandla en sporthall till en magisk julgala, det gjorde vi. Och det är mer än att bara servera dricka till gästerna, det var den lätta biten. 
Sjukt kul iaf, vi var ett gäng som anmält oss som arbetare, aldrig träffats, ingen presentation, alla var bara en DU i randig serverings tröja. Men vi jobbade bra ihopa ändå. 
Och när jag stod och väntade på mathissen med en vagn disk, så öppnas backstage dörren och fram valsar Lasse Berghagen, Timbuktu, Pauline, Gina å Robin. Woooow..
Och där stod jag, varit vaken i 20 h, hästsvans och allmänt slut. 
"Jaha, är det här hissen vi ska åka?" Säger Lasse. 
"Jaaaee" svarar jag...suck.
"Endast serveringspersonal står här" säger Timbuktu. 
"Men vi serverar ju folk hit efter hit, då är vi väl serveringspersonal" fortsätter han med.
Alla skrattar lite segt. Höhö...

Jag förundras över att man känner sig helt pirrig när en kändis dyker upp. Man vill egentligen bara stirra! Det känns så overkligt att stå så nära. Jag hade kunnat peta på honom. Men varför skulle jag? Ist blir jag helt stel och försöker låtsas att jag inte alls tycker att det är märkvärdigt. Märkligt fenomen faktiskt.

Och nu har tiden redan sprungit iväg och det är redan Sags för helg igen. Jag bjuder på lite bilder sen sist❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar