tisdag 25 juni 2013

Midsommar

Efter jag kommit hem ifrån jobbet så var det dags att fira midsommar! Och vi var inbjudna till familjen Lundin. Sagas bästis och hennes fina syster och föräldrar! Dom bor ju väldigt nära, så vi promenerade bort, härligt! Och vilken tur vi hade med vädret! Så skönt!
Vi började med mumsig jordgubbstårta och kaffe. För att sen ta upp 5-kampen, som jag gissar vart väldigt populär i många hushåll denna afton;)


Mogge drog sen igång grillen, medan Fia stod för alla gottigheter som trollades fram ur köket!
Flickorna roade sig själva, helt underbart! Saga och Olivia fick för sig att dom skulle bada i poolen.. Haha, vilket mest slutade med att dom sprang runt och lekte i baddräkt!







Och man kan ju undra hur Saga tänkte här.. Det fanns liksom ingen pool att hoppa ner i här...







Vi gick hem strax efter midnatt. Flickorna var vakna... och trötta! Haha, elr ja, Zara sov men, de andra tjejerna var vakna. Så vi höll tummarna för sovmorgon. Och det fick vi <3 p="">God mat, god dricka, roliga spel, och underbart sällskap. Tack för en lyckad kväll fina vänner!




Nu är festligheterna slut och ny vecka har börjat. Jag började med 6-15 på Fantasi Mån och Tis. Och nu två dagars ledighet mitt i veckan! Skönt, men ändå på bekostnad av att jag ska jobba hela helgen.
Kanske om jag har tur så kan det bli liiiiiite fint väder nån dag?

Lite stress över att Juni snart är slut och jag har fortfarande inte varit och badat i ngn sjö eller hav. Inte ens i poolen här hemma. Usch.. Tror jag tar ett dopp i badkaret efter att tjejerna somnat ikväll;)
Vad hittar ni på i sommar? Har ni några spännande ideér att hitta på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar