tisdag 20 maj 2014

Turkiet


Ja, då var premiärturen utomlands med barnen över. Och det har varit en spännande, lärorik, och härlig upplevelse. Turkiet levererar. Vi har upptäckt att vi inte är så värst förtjusta i Turkisk mat, tur att dom hade internationell mat. Vi vet nu att turkar är väldigt glada i barn. Alla man mötte log, busade med, eller sa något till tjejerna. Dom var inte blyga heller, servitörerna busade fritt med kidsen och dom gillade det. 
Vi hade tur med vädret och hade 30-35 grader med sol varjde dag, och i princip varje dag, efter frukost, spenderade vi nere vid poolen. Saga och Zara absolut älskade att bada, och det var det vi gjorde fram tills det var dags att äta middag på kvällen. Lunchen åt vi på snack-baren ute vid poolen. All inclusive, i love it. 
Sen är det ju inte en vila upp sig semester när man reser med två små vilda tjejer, men det gick ändå bra, och dom var jätte duktiga. Men vi har ju lärt oss en hel del tills nästa gång.
Flyga flygplan var jätte spännande! Nån som är sugen på lite bildregn? Svårt att summera en semester på bara några rader. Here it comes!
Saga och Zara håller utkik efter vårt plan på flygplatsen

Zara fick sitta fastspänns i mitt bälte

Saga var stor tjej och hade egen plats och egen mat

Lilla familjen Golstrand / Ekström

Havet som låg precis nedanför hotellet ca 50 m


Middag på turkist restaurang, hiss eller diss?

Glassen vart iaf god

Massa bus i barnpoolen

Smartaste badringen!

Galen pappa, galen unge

Syskonkärlek

Saga njuter

Saga simmar, Zara chillar

Pappa mys

MILKSHAKE

Semesterfiraren
Caféet vi gick till varje kväll


Saga framför allt var väldigt nöjd med att dom fick bada och äta glass varje dag. Två glassar till och med! "Vi har haft såå roligt" var det första hon sa när vi kom hem. För det är ju alltid så. Man längtar iväg, för att få ladda batterierna, komma bort ifrån vardagen. Men sen när man väl är hemma, så är det skönt att få, komma hem igen

1 kommentar:

  1. Gud vad härligt det ser ut! Måste ha varit drömmen för tjejerna. :)

    SvaraRadera