fredag 10 augusti 2012


I Onsdags så packade vi in familjen i bilen, far var oxå med så jag åkte med honom, mot Halmstad!
Vi satte GPSen på äventyrslandet;) och vi hade ju redan bestämt dag i förväg så dt var ju bara otur att d regnade! Men vi hade ändå ganska tur med vädret, vi hade varma kläder och slapp skurar;)
Alec å killarna började med de stora vatten kanorna medan jag, far, Saga å Zara gick runt bland resten av grejerna. Perfekt för barn!
Små mini slott som berättade sagor om man ringde på ring klocka , ett piratland, dinosaurie land, cowboys å indianer, och ett litet smurfland där man kunde åka båt. Saga var eld å lågor!!
Zara var nöjd och glad i sin vagn<3

Dom hade en restaurang som hette Wild Western Steakhouse där dom hade amerikans grillbuffe, och Gud vad gott de va! Bara en massa sånt flottigt gott som vi alla gillar innerst inne;)

Och vi avslutade med världens sämsta cirkus show, som blev så mycket roligare för att vi alla satt och tittade på Saga som tyckte det var fantastiskt! Hon var förstenad och såååå imponerad, haha, gulle!
Hon gjorde premiär me och fick åka karusell med Adam, det var succé! Hon var lite försiktig först med njöt av spänningen när hon vågade släppa efter lite!

Första heldags utflykten med hela stora familjen, mysigt;)























Tack för en härlig dag<3

I torsdags så kom Johanna på besök! Hon är så fin och strålar verkligen, gravid i vecka 24! Tänk att dom ska få en liten gosse!!
Det ska bli så spännande! Så kul att höra hennes tankar som är så lika alla mina egna när vi väntade bebbi! Min fina Johanna, tänk att hon ska bli mamma<3




Och idag, ja, inatt har vi alla fått sova, om än på lite olika platser:) men viktigast är iaf att ta till vara på de sovtimmar som ges!
Utelek, kaffe å granntragg på gården imorse, sen stack Alec å Adam å spelade basket. Jag tog flickorna i vagnen och gick till stora lekplatsen. Zara sov å Saga busade<3 jag fick även testade på hur man trädde på regnskyddet då det började dugga! Haha;)

I helgen är det 175 års fest, det ska bli skoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar