torsdag 22 mars 2012

Sovmorgon, lillan kom in å väckte mig vid 7 så smög vi ner och åt frukost och satte på kaffe<3
Baby var inte sen ner efter oss! Känns som vi inte träffats på ett par dagar nu ju<3
En lugn morgon och sen hann jag sova middag med lillan oxå innan dt var dags för jobbet.
Och jag drömde en jätte verklig dröm! Jag drömde att jag och Alec var på husvisning, en villa i en skogsdunge, en grusväg dit, följt av en ganska bred bäck som slingrade sig förbi längs huset. När solen lyste så lös den stora gräsplätten framför huset upp, men ändå var man skyddad av alla träd runt omkring. Huset var gammalt men nytt inuti, och massor med mysiga rum. Toaletten var stor, med stor dusch, men i grönt kakel, vi bestämde att vi isåfall skulle renovera om den.
Jag hittade en trapp som gick upp till vinden, där var det öppet i taket ändå upp till nocken, och typ 20 meter ifrån ena gavel till den andra, och såååå stort och högt i tak. Alltså det vart så fint, svårt att förklara. 178 000 kr ville han ha för huset, han som skulle sälja, för att han ville att det skulle gå till en barnfamilj. Konstigt att den summan dök upp mitt i drömmen?!
Far kom oxå dit, och skulle oxå kolla läget. Sen var det dags att jobba, och jag började undra hur jag skulle kunna cykla till jobbet när jag var mitt ute i skogen, jag frågade far om han kunde köra mig, sen vaknade jag..
Härlig dröm vart st iaf;)

Kvällspasset på jobbet gick snabbt. Tog emot en tårtbeställning i typ 25 minuter av två utländska kvinnor. På mestadels engelska, lite arabiska och ett par svenska ord. Trixigt men jag hoppas det ska bli som dom ville.. ;)

Cyklade å hämtade Saga på dagis, hon kom springandes med kärlek å längtan i blicken och hoppa upp i min famn, världens finaste känsla<3 pyjamas,borsta tänderna, "bällin" (välling;) i soffan hos mamma, skönt.
Jag kollade lite på lyxfällan, vilket konstigt nog gav mig lite sug efter nätshopping;) men icke, laptopen gav mig tecken på att den inte mådde så bra i batteriet. Fick bra tips via Facebook, och av Mac geniet i familjen, ska pallra mig upp på ovanvåningen och försöka fixa det...typ...nu;)



/Lelle

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dröm..huset verkade ju jättemysigt..lite som huset längst upp på lövs väg i lökaröd..som jag för övrigt älskar fortfarande=)

    SvaraRadera
  2. Hittar ni ett så fint hus på ett så bra läge till de kanon priset hehe, då e de ingen tvekan va!!? Hehe ja man kan då drömma lustigt!! Kan ju va nån mening med 178000 kr. Kanske du ska tippa lite i helgen! Och dra in en vinst på den summan! Fan de hade varit scary som fan!! Älskar och läsa här! Puss baby! /johanna

    SvaraRadera