fredag 8 juni 2012

Last supper



Igår så var det dag för sista halv 8 hos mig. Hos Elin.I. ! Även var det första titten i hennes nya lägenhet, hon fick nycklarna förra veckan men har redan lyckats få så himla fint och mysigt där!! Högt i tak, stora fönster och vita väggar, underbart!
Och så har hon lite röda grejer överallt som färginslag i det vita, så fint! Så vi andra träffades en sväng på stab innan för att köpa en inflyttnings present till henne. Och det blev, en RÖD godis skål, för Elin är ju lite utav en gottegris;)




En fika på darins hann vi oxå med!

Och nu till middagen:



Förrätt: smörstekt bröd med Honungs gratinerad chèvre och valnötter med ruccula å serano skinka! Alltså, jag har aldrig varit så glad i ostar å så, men jisses vad gott det var!



Huvudrätt:
Fläskfilé med rotsakskaka och whiskysås! Hur gott som helst!




Till efterrätt blev det Japp-mousse med grädde å hallon, den var farligt god!

Och nu kommer ju den omöjliga uppgiften att utse en vinnare! Alla har på olika sätt varit så olika! Den 19/6 ska vi gå ut å äta tillsammans och då ska vinnaren avslöjas. Vi ska skriva ner våra röster på en lapp och ge till en utomstående ( Gertrud på kontoret på fantasi;) Sen ska hon räkna ihop rösterna och skriva vinnaren på en lapp och så ska vi öppna det tillsammans, spännande....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar