söndag 15 juli 2012

Vad har helgen bjudit på?

Ja, den började ju med en härlig morgon tillsammans alla iom Alecs semester!
Och killen som inte kan sitta still
började fixa i trädgården, plocka ogräs och sånt, Saga var inte sen å hänga på å hjälpa till;)




Framsidan skulle ju oxå fixas;)

Jag körde in till MVC och gjorde runtin koll. Allt såg jätte bra ut, fixerad bebis, hjärtat slog fint, och hon följde sin kurva. Nu är dt ju som sagt bara att vänta ut henne!

Morsan var inne i stan så hon passade på att komma in å hälsa på. Bygga Lego hade Saga bestämt stod på listan!:)



Lite senare kom far å Elin oxå inom, då krävdes de ju såklart fika!




Vi hade lite planer på att äta ute på kvällen, men bästa planen kom Alec på. Vi skulle testa Bella's place i Bromölla!
Då vi körde dit!










Coolt ställe med 50-tals inredning! Dock så vart vi inte så nöjda med vår servitris som klantade till vår mat beställning, en disträ
Sommarjobbar tjej som erlade ha tankarna på kvällens planer ist för kunderna. Det tog lite lång tid för maten att komma till bordet, och uppe på våning 2 där vi fick sitta så infann sig inte riktigt samma 50-tals känsla som rörde sig där nere ibland jukeboxarna.
MEN, vi var ändå nöjda med maten, och vi hade ju en mysig ute kväll känsla tillsammans iaf, så det får väl räknas som dt viktigaste;)

Idag så regnar det på som vanligt... Så baby bakade en äppelpaj, sen packade vi ihop oss och körde mot Degeberga. Jag släppte av baby i Everöd sen sprang han sista biten till Kyllingaröd;)
Där vankades dt pizza och film mys följt av smarrig äppelpaj! Saga och morfar tog en kvälls prommis å tittade på hästarna, man får ju passa på när man är på landet;)







Iron Lady fick bli filmen. Bättre än jag trodde, och helt klart sevärd! Lite dokumentär känsla över den, men Meryl Streep var lysande i rollen!

Nu sover vi ute i skogen, och det enda man kan höra är regnet, inga bilar, inga människor, jodå, skogen är mysig;)

Det är svårt att hitta på allt för storslagna äventyr nu när vi går i väntans tider, man vill ju vara redo. Så då var utflykt över natten hit en utmärkt ide!

Gonatt<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar