söndag 1 juli 2012

Helgen i bilder

I Fredags så vart vi båda lediga, och vi hade bestämt oss för att vi skulle till Skånes Djurpark! Och trots varningar om regn så packade vi picknick korgen och begav oss;)









Och det är ju jätte roligt att ta med sitt barn på en djurpark! Även om det inte är världens coolaste djur så tyckte ju Saga dt var jätte häftigt! Och det är så roligt att dela med henne<3
Vi hann iaf precis grilla korv innan dt började vräka ner. Jag & Alec var nog de enda föräldrar som inte hade regnkläder... Haha, men vi bestämde oss för att strunta i det och helt enkelt bli blöta och ha roligt ändå! Det var ju varmt ändå trots regn så!
Jättemysigt dag som vi sen avslutade med Fredags mys hemma, skönt start på helgen!
På lördagen så var det ju helt plötsligt jättefint väder! Vi började smida planer om bad! Jag tänkte mina gamla hood, Forsakar!
Alec blev sugen på att springa dit (!!!) 3 mil!! Så han bara klädde sig, slog igång benen lite och sen sprang han.. Jisses, hur skulle detta gå tänkte jag...
Jag å Saga åkte till Team Sportia för att inhandla en bikini till mig. Det vart bara att inse att mina andra inte passar min tillfälliga kropp..höhö..

Vi körde vidare till Degeberga, Hembygdsparken där vi tidigare hade Ekströms café, tänk så mycket tid (arbetstid) jag har spenderat där. Nu var det jag som var där som gäst och bara tog dt lugnt.



Jokke som jobbade tog en fika paus och kom ner med morfar;)






Vi promenerade upp till Forsakar lagom till Alec skulle dykt upp.



Varmt var dt så vi hoppade i plurret! Och dom hade pimpat barnbassängen sen jag var där sist oxå så den vart ju mycket finare! Men först, glass!



Vi blev oroliga när pappa inte dök upp, men när han väl kom så hade han tagit slut i Everöd, vattnet var oxå slut och solen hade gjort sitt. Men ändå, vilken sträcka! Tur att han kom fram iaf<3












Morfar bjöd sedan på grillade hamburgare å korv uppe i Kyllingaröd, det är ALLTID extra gott att är när man har badat!














Sen vips, så var dt Söndag! Så efter allt rännande så fick det blev en hemma chill dag ist. Saga som har fått smak på de här med att bada (helt utan hämningar!!) tog ett dopp i poolen här hemma med pappa!
När vi vilade middag så körde han iväg med hojen och hälsade på vänner. Åh vad jag längtar tills jag kan åka med!!
Då ska jag såklart inhandla coolt skinnställ i önskestorlek;)
Moster Elin kom på kaffe besök i solen<3



Kvällsmys med hämtmat i vanlig Söndags ordning och där här ni helgen i bilder!;)

1 kommentar:

  1. Åh vad många somrar jag badat i forsakar! Har inte varit där på massa år! Kanske är dags..

    SvaraRadera