fredag 11 juli 2014

Prioritera reflektera älska

Dom som klagar mest, åstadkommer minst.
 Det är alltid bättre att försöka göra något stort och misslyckas, än att inte göra något och lyckas.
Det är inte över om du har förlorat, det är över när du inte gör något annat än att klaga om det. Om du tror på något, så fortsätt att försöka.
 "Don't let the shadows of the past darken the doorstep of your future."
Att spendera idag med att klaga över gårdagen, kommer inte att ändra morgondagen. Gör något istället. Använd det du har lärt dig och förbättra ditt sätt att leva. Gör en förändring och titta inte bakåt.
 Och oavsett vad som händer i det stora hela, så kom alltid ihåg att sann lycka sker inte förrän du slutar klaga över dina problem och börjar vara tacksam för alla problem du inte har.

Nu försöker jag inte se ner på alla människor och deras problem och säga att dom inte är viktiga. Men det är viktigt att stanna upp, reflektera och känna efter; "är det så farligt egentligen?"

Försök att vara positiv när negativitet finns runt om dig. Le när andra försöker dra ner dig. Det är ett enkelt sätt att behålla din entusiasm och fokus. När någon behandlar dig illa, fortsätt att vara dig själv.  Låt aldrig någon annans bitterhet ändra den du är. Du kan inte alltid ta saker personligt, även när det verkar personligt. Sällan så gör människor saker på grund av dig, dom gör det på grund av sig själva.

Och framför allt, ändra inte på dig för att försöka imponera någon som säger att du inte duger.
Ändra på dig för att göra dig själv till en bättre människa som till slut leder till en ljusare framtid.
Människor kommer alltid att prata oavsett vad du gör och hur  du gör det.  Så oroa dig över dig själv först, innan du oroar dig över vad andra tänker.
Om du tror starkt på något, så var inte rädd för att slåss för det. Sann styrka kommer när du kan se förbi det som andra tror är omöjligt.

Ditt liv händer bara en gång (vad vi vet?), this is it. Så gör det som gör dig glad, och var med dom som får dig att le, ofta.
I slutändan så är det såhär du gör andra människor lyckliga tillbaka.
Du kan inte skänka någon annan glädje och lycka om du inte är sann mot dig själv först.
Och om du gör det av fel anledningar så kommer det slå tillbaka på dig själv i slutändan.

Så ta hand om dig själv, du är ansvarig för din egen lycka. 
Var vänliga och hjälpsamma mot varann, förstående, och ta inte allt så allvarligt, och se förbi dom som försöker göra dig illa, dom gör bara sig själv illa 

Prioritera, reflektera, älska❤️



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar