onsdag 25 maj 2011

Kläm in allt på en dag vettja=)

04:10 ringde klockan idag. Jag for iväg på cyllen, öppnade fiket och teamade med Elin som kom kl 06. Tisdag innebär packa upp varor, tur jag tog med en munkis för det blir minsann kallt att stå å grejja i leveranskylen.. ;)
Och som vanligt så for klockan iväg och jobb, chitchat, roliga kunder passerade, vips så var klockan ett! Först hade jag tänkt ta bussen hem för att det regnade, men just när jag slutade så var det uppehåll, så cyllen it was.
Hem och möttes av en Saga som vinkade på mig i fönstret<3
Klockan 14 så fick vi bokat besök! Av Petra och hennes rara flickor Melissa och Isabella!
Dom kom i världens ballaste rosa tvilling sulky, i love! Och Saga mötte dom i hallen och var väldigt nyfiken. Melissa (tror jag ;) satt snällt å duktigt och väntade på sin mamma som bytte om på syrran och verkade inte alls blyg över det!

"Vaddå? Måste man dela med sig av leksaker? ;)"

Dom lekte fint och Saga skulle såklart showa och visa sina trix, och Bella och Melissa lät henne hållas;) Saga powernappade och då drack vi kaffe och hann med lite vuxensnack. Petra och jag har egentligen känns varann ganska länge, typ nästan 10 år tror jag? Men vi har haft pauser då vi inte setts, men nu när vi båda har barn så känns det extra roligt att ta upp det igen.
Det är det som är kul när man ses så sällan, att det ändå känns som igår;)
Alec kunde ju inte låta bli att busa lite med dom oxå;)

Petra får det att verka så lätt att ha tvillingar, och jag är imponerad över hur bra hon klarar det själv!
Men dom är ju så snälla<3 Och efter lite mutor med kex så ställde dom tillochmed upp på gruppfoto!
<3
När alla tjejerna åkt hem så tog jag och Saga en powernap innan det var dags för kvällens aktivitet!
Det vankades ju tjej loppet i T-parken, lagom kul väder, men det finns inget regn som stoppar Fantasi tjejerna när vi bestämt oss för att springa.
Baby och Bebbi följde oxå med! Men dom väntade i bilen tills loppet startade, haha=)

Nero, Jag, Mie, Elin å Ax var good to go!


Det var lite märkligt dock. Det var antingen 2,5 elr 5 km. Jag tänke spara 5:an till startskottet så jag skulle springa 2,5 och satsa på lite snabbare. Men när jag kollade GPS klockan och den stod på 2,1 så var jag typ framme, så jag trodde det var en extra runda innan målgång och sprang vidare.. haha.. ojdå
Men jag fick vända tillbaka och springa mot strömmen tillbaka in i mål. Haha.. Men iaf! Jag sprang in på 11 ngt. Elin kom in på 19 ngt. Och även om hon är grym så springer ingen av oss 5 km på 10 minuter. Så rundan var väl sådär mätt. Men jag gillar ändå grejjen med att peppa innan, "klara-färdiga-gå", jaga, trängas och ge järnet! Sen är ju evenemang med tjejerna alltid kul=)
Alla var grymma och gav vad dom hade, vi fick en t-shirt, och framför allt!: Så var vi med och bidrog till CSK barnklinik<3
Mie, Ax å Syrran hamnade ju i bladet oxå, linslusar nr 1. Jag kom ju inte med på bild, för jag sprang ju lååååångt före såklart, haha;)


Hem, duscha, soffan, natta och nu.... Sitter jag i sängen, har sovmorgon imårn, och ja...
Ögonen känns lite grusiga. Lite Desperate på tv i sovrummet nu hade inte satt fel...
"Aaaaalec;)"

Natti!

2 kommentarer:

  1. hihi...söta bebbisar! Jag är så taggad inför startskottet!

    SvaraRadera
  2. Det var iofs Bella men men :) Tack för igår, ni är toppen!

    SvaraRadera