söndag 22 maj 2011

Och där var helgen över igen;)

Tänk att tiden kan gå så fort? Två kalas på denna veckan! vi var ju hos Sjöbeck som fylla år den 18 ju!

Sen igår så var det ju Lillen och Eriks kalas! Alec och killarna hade killgrejjer för sig, så jag och Saga körde till Olseröd för att fira 6 och 2-åringen! Det var helt sjukt fint väder! Och allt var så lyckat, god mat, glada barn och jordgubbar<3
Saga med sin fina gudmor Caroline!

Tack för mysigt kalas! Jag hade ju grillat som väntade på mig hemma;) Alec och killarna var i full gång med att grilla hamburgare när jag och Lillan kom hem, så som tur var så sparade jag lite plats i magen;) Det finns väl inget godare än grillad hamburgare! Med friscobröd...muuums, Maaax!! Haha
Grillmästare nr.1





Och lite lek efter det!


Kul med bilder, eller hur! Jag brukar vara sådär duktig med det så jag kompenserar nu;)
Mandel kom inom en sväng när han var påväg till grannen, mycket trevligt inslag. Grannen hade fest oxå så man fick nästan lite semester känsla, haha.. Dom kastade lite pil och tjöta lite, sen var det kaffe dags för vår del, och öldags för hans del, haha.

Sen kväll och vaken bebbi gjorde att ögonen var ganska grusiga imårse när klockan ringde 05:10. Men men, det är ju ÄNDÅ helg, så då får man ju vara glad för det. En cykeltur till staden, en timme på sig innan vi öppnar, och sen var jag lite vaken igen;)

Nero, Sjöbeck och Sara Persson har förgyllt min dag på jobbet, och 9 timmar gick ganska fort ändå<3
Men jag glömde min mobil när jag cyklade hem, så jag får vara telefonlös tills imårn, men det ska nog gå ganska bra ändå;)

Hoppas ni haft en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar