onsdag 30 september 2009

Jobb och fotboll =)

Igår kändes ju riktigt skönt, återvände till gymmet, sen på kvällen så var det fotboll. Så jag fick röra på mig rejält. Och nu så ska jag försöka att inte tappa tråden, för det är viktigt för mig att hålla igång!

Idag så kändes jobb dagen helt underbar efter att få ha varit ledig en dag, man får liksom lite extra energi! Och den 10/10 så ska jag och baby ju till Sthlm, och då är jag ledig två dagar i streck så det ska bli så skönt! Mysigt att komma iväg med min fina oxå <3

Ikväll så var vi och kollade på korpen slutspelet, det var ruskigt spännande! Men jag och Elin som satt på bänken frös ju som tokar! Det var snuskigt kallt!! (Märkligt uttryck?) Iaf, när alla spelare skulle in på plan så bäddade dom in oss i deras tröjor, så jag hade väl kanske 5 tröjor på mig, haha, men som Elin sa "sålänge man fryser om fötterna så spelar det ingen roll hur varma kläder man har!"




Energi. Man kan se energin som en bank. Ju mer energi vi satsar på oss själva, desto mer kan vi använda av vår kapacitet. Det innebär att vi kan ge och få mer tillbaka av våra värmaste. Och kanske är det just detta som är den största källan till glädje, tillfredställelse och god hälsa!

Ät innan du blir hungrig
Sov innan du är för trött
Träffa vänner innan du känner dig ensam
Tala med någon nära innan du blivit för ledsen eller låst i en situation!

Rör på dig. Vi är gjorda för att röra på oss. Om du inte motionerar tror kroppen att det är dags att börja avveckla verksamheten (dööööö), och nedbrytande processer sätter igång. Gå, cykla, spring, simma, gympa eller dansa varje dag så håller du dig levande i dubbel bemärkelse!

Så njut nu av livet, tänk på att vi bara får en chans, kasta inte bort det på något som inte gör dig lycklig!

Kärlek //Lelle

tisdag 29 september 2009

Våga vara dig själv!

Våga vara dig själv!

Om du håller tillbaka sig själv måste även andra hålla tillbaka sig själva. När du vågar vara dig själv och ge av det du har och är, då uppstår också en tillåtande atmosfär omkring dig. När du vågar göra det, kommer de som möter sig att våga blomstra. Då kan människor leva i hela sin kraft!


Ha en underbar dag, min har börjat helt perfekt och jag njuter av att vara ledig och bara rå om mig själv! Snart kommer min baby och då är det gymmet som gäller<3

Kärlek //Lelle

lördag 26 september 2009

oj då..

Som vanligt så blir det så att man liksom inte hinner med att skriva hela tiden så rätt vad det är så har man inte skrivit i bloggen på ett par veckor.. Men men , jag ska försöka att skärpa mig =)

Nu så är jag på jobbet och håller e.m kaffe. Trött som tusan! Haha, jag och Alec var hos Björn och Carro igår och käkade pizza och snackade skit..haha..
Sen skulle jag och baby sova över hos Katta, och det är ju inte alltid så lätt att somna när man inte sover hemma, så kl 01.30 typ så var det jag som somnade in. Sen ringde klockan 04:40 igen, jisses! Men det var ju inte så långt till jobbet, bara en våning ner liksom!

Och det var Elin och Anna som jag jobbar med, cheferna är ju på välförtjänt semester! Så nu så väntar jag på att klockan ska slå 17 så jag kan köra hem! Gött, blir nog en powernap hemma innan vi gör oss i ordning för party hemma hos Lina=) Baby är och spelar paintball med min familia, hoppas det går bra för dom!

HAr så jäkla ont i mitt öra, fattar inte vad det kan vara, det typ bara dunkar hela tiden och ekar i huvudet. Känns inte alls skönt... Men vafan, spelar man fotboll utan mössa och det blåser som tusan så får man kanske skylla sig själv.. ;)
 För ja, jag har börjat, och det är jätte roligt! Jag är kanske inte världens duktigaste, men jag förösker iaf och gör mitt bästa, måste ju träna för att lära sig!

På fredag är det jag som åker till malmö för att göra färdigt min tattoo, det ska bli såååå spännande, får väl se om jag lägger upp en bild eller om jag håller den hemlig...;)

Jaja, nu så ska jag gå och diska för u har jag druckit upp mitt kaffe! Ha en mysig helg!
Kärlek /Lelle

torsdag 10 september 2009

Snnnnnnnart så är det helg!



Bara imårn med sen är jag ta mig tusan ledig! Det ska bli så gott!
Well well, idag så kom Johanna och hämtade mig efter jag slutat jobbet, och det bar av till Näsby idrottsplats. Och nu är det dags... Fotbollskorna ska åka på igen, och på Tisdag börjar vi!
Vi spanade in laget idag, träffade tränaren och så, vi fick sen order om att infinna oss ombytta och redo på plan på Tisdag! Det ska bli så jäkla kul, jag har ju inte spelat på mååååång år, men det sög i benen att sitta och titta på när dom spelade. Man ville ju vara med liksom! Kul att spela med Johanna oxå, för vi har aldrig spelat tillsammans;)
Och Lina spelar oxå där, och BG det kan liksom inte blir bättre!
Så nu är jag helt toppad över det, sitter hemma nu och fryser i myskläderna. Det blev ganska kallt att stå bredvid planen och kolla på i 1,5 timmar, men vad gör man!

Snart kommer baby hem och då är det gymmet som gäller, sen mys i soffan <3

Kramar till alla //L

tisdag 8 september 2009

<3

Igår var det minsann gymmet som gällde när baby kom hem kl 23;) Kändes skönt att svettas lite=)
När jag kom ut duschen så hade baby tänt ljus och dukat fram kvällsmat och kvällens program var inspelade och redo att visas, så myyyyysigt!
När klockan blev 3 så minns jag bara att jag däckade i sängen för ögonen gick verkligen inte att ha öppna längre! Ni vet när man försöker alla man kan, men det går inte att stå emot, då är det så jäkla skönt att bara somna!

Sen vaknade jag 10:30 idag av att baby satte sig på sängkanten, på nattduksbordet stod det två smörgåsar med hjärtformad marmelad och nybryggt kaffe <3 Jag känner mig så bortskämd!
Han är alltid så fin mot mig och jag känner mig lyckligt lottad..!

När jag kom hem ifrån jobbet så hämtade jag ut en ny jacka som kommit på posten! Jihuu! Haha, ingen varm el så, bara cool=)
Sen hoppade jag i löparkläderna och sprang ut till Österäng, dags att kolla in Melles nya lägenhet!
Och jisses vad fint där var, helt nyrenoverad och stilren, hon hade gjort så mysigt och tänt ljus!
Lotta och Katta var oxå där, så det blev kaffe å shit chat, mysigt säger jag.

Tog bussen hem (i löparkläder..haha) På väg hem sen så var det lill-chefen som hade kvällsmys på kapellgatan på balkongen. Trappfest på Lördag fick jag höra, spännande, nära och bra när vi kommer hem ifrån Malmö (då är det ju dags för Tattoo !!)

Nu har jag landat hemma iaf, och baby har kommit hem, så nu håller vi kväll <3
Kärlek //Lelle

söndag 6 september 2009

Mysigt med Söndag!

Jaha, då ringde klockan för sista gången 05:30 denna månaden, skönt säger jag! Morgonen spenderades med syrran och SJöbeck, mycket trevligt och stillsamt!
Det gillar vi, allt flöt på och vi fick gjort det vi skulle i bra tid. Inte lika mycket folk idag så jag kunde gå lite tidigare=)
Brorsan var nere och ville ha sällskap, så när jag gick hem så väntade ju inte familjen mig förrän kl 3, så dörren var låst och jag hade ingen nyckel. Jahupp! Jag ringde brorsan och sa till honom att följa med mig bort till idrottsplatsen, för jag gissade på att dom var där;)
Och mycket riktigt hittade vi dom där;) Så det blev fotboll för Jokkes del oxå, dom var så duktiga! Jag trivdes bäst chillandes i konstgräset;)




Sen skulle jag följa Jokke hem, så vi gick, väl hemma hos oss kom jag på att jag inte hade tagit Alecs nyckel med mig. Aaaaaaaaaaa.....!
Så jag fick sitta och vänta lite tills dom kom hem ifrån idrottsplatsen, men det var skönt i solen.
Efter killarna åkt så var det Söndags kväll alá pizza/tv/film/mys som drog igång, och nu sitter jag lite vid Macen. Och imårn så börjar jag inte förrän 12:00 i Degeberga. Niiiiice!

Så nu blir det nog en film! Hoppas er helg har varit mysig<3
Kärlek ifrån Lelle !

lördag 5 september 2009

Jaha, ett steg närmre VM då!

Idag gick arbetsdagen på Fantasi fortare än igår, det går alltid snabbt och enkelt att jobba med syrran, och Emmy är som ett mysigt plus i tillvaron =)

När jag stämplade ut och gick hem så satt the boys hemma och kollade på film, baby låg i puffen på golvet, trodde aldrig jag skulle få plats, men han har alltid lite plats kvar för mig;) Så jag kröp ner hon honom och slumrade till en stund, så skönt!

Sen bar det av till bowlinghallen, där ingen av oss hade speciellt bra bowling flyt.. Jag var nog sämre än vad jag någonsinn varit, baby hade otur, Hampe kastade 3m/h, Adam bowlade rakt in i bommen och i "exxtra väggen", ja jag säger då det. Haha, but you cant win them all! Nästa gång så går det kanske bättre!

Seen var det VM-kval och rabarberpaj (som baby gjort;) som gällde ikväll. Vilken match! Vi var typ det bästa laget hela tiden, men ändå lyckades dom göra 1-1. Och i SISTA sekund gjorde Zlatan mål, så typiskt att han fick göra det och bli hjäääälte. Han snubblade in den när den studsade på magen, den var ju Elm som passade bollen som gjorde hela jobbet!

jaja, säng nu då

fredag 4 september 2009

Helg!

Idag gick jag och baby upp samtidigt (gör vi typ aldrig tidigt på morgonen, för han börjar 6 och jag 7) Men idag så var jag ju på Fantasi, så det blev fighting om badrummet, haha, nej, men man är mest i vägen för varann på morgonen;)
Följe till jobbet, sen var det syrran som väntade på mig där, redo för en dag med arbete med lilla syster! Fullt ös hela dagen typ, trött som tusan på eftermiddagen!
Så efter 9 timmar så stämplade jag ut, dirket hem, lade mig i sängen, och jisses vad jag drömde! Allt ifrån att jag hade en bil och blev stoppad av polisen, att mor hade en födelsedags fest, att far kom hem till oss på julafton med kina mat, och att baby försvann på sin födelsedag...??, och sen klockan 19:30 på kvällen så vaknade jag. Ojdå, jag hade visst sovit ganska länge....

Haha, men det var skönt! Sen var det sport på tv hela kvällen som gällde! Killarna är här nu, mysigt säger jag, så det blir lite lek aktiviteter som gäller i helgen! Men imårn är det jobb kl 6 igen, så jag borde väl gå och lägga mig (trots att jag sovit hela kvällen..=)

Såg på nätet att det är matmässa snart, sånt gillar jag, så söndagen den 20:e är det Ekström/Golstrand som stosar rundor där och smakar på allt gottis..

Kärlek //Lelle

onsdag 2 september 2009

Sovmorgon!

Efter att inte ha varit ledig sen i Torsdags så var det skönt att få en sov morgon idag. Jag hade egentligen planer på att gå upp tidigt och göra massa saker, men min kropp och själ bestämde sig för att gå upp och stänga av klockan och låta Lelle sova lite <3

Så klockan 12:00 stämplade jag in på Ekströms, det blev lite bakning och städning då cheferna var på matvandring i Maglehem =)

Sen när jag kom hem så var det fotbollsfruarna som skulle träffas igen, längsedan ju! Korpen fotboll, babys lag förlorade, men men, det är ju sånt som händer ibland! Dom var ändå duktiga tycker jag! Jag, Elin och Madde hade roligt iaf =)

Så nu sitter man här framför datorn igen, imårn är det hel dag på Ekströms som gäller!
Nu längtar jag efter att få lägga min i min älskades famn.
Jag är lyckligt lottad som har en kille i mitt liv som älskar mig, gör mysiga saker för mig, bryr sig, finns där, tröstar mig när jag är ledsen, skrattar med mig när jag är glad. Får mig att känna betydelsefull, att han behöver mig, att jag är viktig..
Hur man nu än mäter kärlek, så vet jag att jag är rik... Thanx babylove<3

tisdag 1 september 2009

Där fick jag...

....för att jag längtade efter min iPod! När jag kom hem ifrån jobbet så väntade ett paket till mig på posten. Och jag hämtade ut min nya rosa iPod, trodde jag.... Det var nån jävla plast kopia! Så jäkla lurad man känner sig, till och med förpackningen var likadan som iPodens!
Men min nike+puls passade ju bara i en iPod nano, så jag har lånat mors, och far skulle köpa min.
Men när jag var ute i skogen skulle springa så ville nike+ inte fungera!! Vaddå att jag fick panik!
Så inget tidtagarur, kul att springa utan att veta vilken tid man får (jag är tävlingsmänniska och tävlar med mig själv) Ruttet!

Baby var så gullig och försökte hjälpa mig, läste igenom instruktionsboken, kollade på nätet, och försökte allt! Han redde inte ut det, men däremot så kom han på att min egen iPod (som far skulle köpa) visst är en nano, så jag hade inte ens behövt köpa någon ny, som för övrigt blev en plastkopia.. Ja, jag säger då det. Så far backar affären, plasten åker tillbaka på posten, och nike+puls manicken blir en fortsättning följer..

Efter allt detta så var jag irriterad och uppe i varv, därav superskönt att vila hjärnan lite i babys varma famn innan syrran kom hit och plockade upp mig. Vi gick på en kvällsprommis och jag har precis kommit hem. Använde babys pulsklocka så 4150 steg blev det ca 3 km till där, skönt säger jag! Mysigt med syster snack och lite kvalitetstid, mer av det säger jag ! <3

Men nu så ska jag återvända till babys famn och sätta på en film och hålla Tisdagskväll, imårn är det jobb igen ;)

Krams //Lelle

Ny vecka!

Då började denna veckan med att jag var i värsta formen, pigg som aldrig förr! Och jag måste ändå tro att det beror på min nya kost! LCHF (Low Carb High Fat)
Jag håller på att läsa en bok om det, spännande som tusan! JA just det, jag skulle ju messa vad boken hette till Sara!! First thing 2morrow!

Iaf, imorgon (läs idag) så börjar mitt fasta schema på Ekströms, för att jag är numera fast heltidsanställd! Jippi! Det känns gott som tusan, i "dessa tider" så tackar man ju inte nej till ekonomisk trygghet precis, jag trivs ju och kan jobbet så det ska nog inte blir några problem.
Vi håller tummarna för att det ska gå vägen...

Jag har lite tankar på att börja spela fotboll igen.. Har ju alltid gillat det, och nu så finns det möjlighet. Jag har alltid tusen ideér på vad jag vill göra, och det brukar alltid sluta med att jag inte gör något av det, eller för många saker lite halvdant, haha, men va fan!
Detta kommer nog att ske känns det som...

Idag när jag kom hem ifrån jobbet och vi hade käkat så typ somnade baby i soffan och jag i sängen, så nu känner jag mig pigg som tusan. Det är så jäkla skön att bara lägga sig ner och blunda när man är trött, och bara känna hur man doozar iväg i drömmarnas land. Sköönt!

Jaja, nu traggar jag mest strunt, längtar tills min iPod kommer! Hoppas på imorgon ist!!
Sov så gott, i will <3
Kram //Lelle