lördag 29 maj 2010

Bowling och en åktur!

Idag så vaknade vi lite senare när inte morgonpigga Adam är här ;)
Frulle och sen kaffe vid datorn där vi checkade in live tv ifrån Globen där Adam var och spelade sin schack turnering! Han var så duktig! Dom kom på 13:e plats<3

Sen strosade vi ut på stan, jag Alec och Hampe, där bjöd visst ABK på tårta (60 meter tårta för 60 år=) Alec hittade en skitcool jacka till Hampe, och jag hittade ett par "ormskinns" leggings, svarta, dom var jätte sköööna! Och passade hur bra som helst utan att man blev förvisad till en mammaavdelning, eller PLUS size avd.. Som man blir på Åhlens..

Sen kom farsan och plockade upp oss 15:40 för vi hade bestämt att vi skulle bowla! Skitskoj, det gick bra som tusan för mig i början, men det verkade som att ju tröttare jag blev, desto sämre gick det. Pappi var tokduktig och körde strike efter strike! Baby fick dock in sitt spel till slut och gick därifrån som segrare<3

Hampe skulle ta tåget till Malmö i vanlig ordning så att Pappi släppte oss på stationen. Vi köpte biljett och gick och hittade plats på tåget som stod på spår 1 som vanligt. Killarna och Alec brukar alltid skratta åt mig för att jag bli nojjig när vi väntar inne i tåget (det går 17:23). Jag tror hela tiden att det ska köra iväg. Hursom så sa vi hej då till Hampe och skulle hoppa av, och då ville inte dörrarna öppna sig.. (klockan är nu 17:16) OCH SÅ KÖR TÅGET IVÄG!!
Baby rusar fram till lokföraren där han får höra att det är fel tåg, det är Karlskrona tåget, pga banarbete så är det buss till Malmö som gäller och nya tågtider..HJÄLP!
Vi hoppar på första hållplats (Bromölla) och ser att det andra tåget kommer (mot K-stad), så vi får springa som idioter för att hinna under spåret, upp för trapporna, och snabbt som tusan in i det andra tåget som kör direkt. Snabbt byte!
Där får vi roa en rar konduktör med vår historia och hon låter oss åka gratis tillbaka till K-stad och berättar att om vi inte hade hunnit med detta tåget så hade vi fått vänta i 2 timmar i Bromölla!
Tillbaka i K-stad står en buss som ska köra till Malmö, Hampe hinner precis med, och sååååå, var allting tillbaka i vanlig ordning och vi promenixa hem. 30 minuter senare än vanligt, men smidigt gick det ändå!

Nu håller vi lördagsmys! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar