söndag 6 maj 2012

Humlestafetten igår gick hur bra som helst! Baby sprang sin 7,8 sträcka på under 33 minuter! Det är 1,5 minut bättre än förra året! Go honey go!!
Fantasi tjejerna sprang oxå på bra! Synd att jag inte kunde vara med å hejja;( men nästa år så får det bli ETT fantasi lag ist för ett kill och tjej lag. Och DÅ, ska jag vara med igen;)

Jag var på jobbet och höll ställningarna med Mie å Lova ist! ;)
Sen pysslade jag lite hemma då jag hade typ 3 timmar helt själv hemma! Först var det lugnt och skönt, men efter ett tag så fick jag ringa familjen och tjata lite på när tusan dom skulle komma hem! Haha;)

Så Alec å killarna & far å Saga dök upp vid 16 tiden, och då hade jag middagen färdig. Sen blev dt tidigt i säng, haha, alla däckade lite överallt, gott!

Idag så började Alec å killarna å Saga å cykla bort till idrottsplatsen å lirade basket & fotboll. Jag körde bort till Siba för att köpa en symaskin! Men den vart visst 200 kr dyrare i butik än på nätet ( ? )
Så jag struntade i de i åkte till växthuset! Som jag tjatat om mina tomater, nu jäklar ska de odlas!
Haha, tanten i växthuset sa "vattna bara dom bara med vanlig gödning som du har till dina blommor hemma" "Ehum...jag har bara plast blommor hemma.."

Men men, jag fick med mig lite gödning hem:)



Saga ville såklart oxå hjälpa till:)



Jag fortsatte med att plocka ogräs på gräsmattan, maskrosor mest, Saga sprang efter som min lilla hjälpreda å tog maskroserna och slängde i ogräs korgen. Haha, hon var så nöjd och stolt över att hon gjorde en insats och hjälpte till. Kul att pyssla tillsammans<3

Melle kom oxå och hälsade på och hade med sig god fika! Kanel/vete krans med hela nötter i! Jätte god! Ifrån Conditori Boulevard...man får ju passa på:)







Killarna hittade ett myrbo, usch!!




Jaja, nu ligger jag iaf i soffan å kollar mästarnas mästare, jag gillar inte han, Gunnar Larsson. Han kan åka ut ikväll tycker jag.
Och just de ja, IFK, vilken grej! Till och med jag som inte ens bryr mig om handboll, tycker liksom, wow! Heja Kristianstad!

Nu ska jag dricka coca cola, så jäkla gott;)

"wherever you go,
no matter the weather,
bring your own sunshine"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar