måndag 25 februari 2013

Aktiva Måndag

Idag så är det ny vecka och fullt ös med det;) Saga är ju ledig ifrån dagis på måndagar så jag tänkte att vi skulle hitta på ngt för att det skulle bli en händelserik dag! Alec jobbar nu kväll nu så det är bara vi tjejer hemma;)

Vi käkade iaf lunch, och sen så packade vi ihop oss och körde in till stan. Första anhalt var Fantasi för att hämta gammalt bröd till ankorna i tivoliparken! Saga skulle själv kasta till dom, men när det väl kom till kritan så blev hon lite rädd och kröp upp i vagnen. Hon som hade lovat att vara modig för att jag är så rädd!! Men men, vi skulle ändå stanna kvar och titta på dom.

Vidare till lekplatsen där vi stannade länge, det var mycket populärt! Och när Saga meddela att hon gjort i blöjan så var jag överlycklig att de nya fina toaletterna fanns till hand. Bra där!
Fräscha och rena, sånt gillar vi!
Zara tyckte oxå det var kul, kolla syrran lite och gunga såklart ;)
När vi sen kände oss hungriga så gick vi till Fantasi för äta lite! Det var syrran som jobbade så vi fick passa på å heja på henne oxå❤
Så mysigt! Jag är så dålig på att dra ut å fika med barnen annars, är mest en hemma mamma egentligen..!! Men, plötsligt händer det;)

Sen köpte vi med oss lite wienerbröd och körde bort till pappas jobb för ett första besök! Flickorna har aldrig varit där så det var mysigt. Saga var mycket stolt när hon fick starta en tryckpress❤ Och så fick vi ge honom lite extra kramar!

Klockan vart nästan 19 när vi väl kom hem. Då fick vi en liten överraskning i form av ett strykjärn som mor köpt till oss och varit och lämnat här när vi var iväg! Mycket bra uppmärksammat och mycket uppskattat, tack fina mor❤

Saga fick välling och Lejonkungen i sängen ( film på iPaden är populärt ) och Zara somnade i min famn i soffan. Jag åt ngt så glammigt som spagetti och falukorv med ketchup till middag. Nyttigt...? Vet ej.. Gott...? Mycket!

Nuuuuuu.....kommer snart Alec hem❤
Hoppas ni haft en bra dag!!























1 kommentar:

  1. Snygga mössorna är! ;-)
    Verkar som ni haft en härlig dag!

    SvaraRadera