fredag 4 februari 2011

Vi ska flytta!

Oh yes, det är det lilla projektet som jag har skrivit om innan !! Vi såg på ABK's hemsida (tips ifrån morsan) och hittade en marklägenhet i Hammar på 105 kvadratmeter. Så vi sökte den lite på halv allvar, men trodde aldrig att vi skulle få den! Men det visade sig att Alec hade högst poäng och vi blev nummer ett! Så vi åkte och kollade på den...
Två våningar! Kök, stort vardagstum, och en toalett med dusch och hall på nedanvåningen, och ovanvåningen finns det, hall tre sovrum och en toalett till med badkar. Vi har oxå uteplats med en liten gräsmatta och eget garage så man kan låsa om sig.
Paret som bott där de senaste 20 åren har oxå tackat nej till alla renoveringarna och därför så ska alla rum ha nya tapeter, måla tak, fixa golv osv. Toaletterna är renoverade 2010 och jättefina! Jag menar, kan det bli bättre! Vi kommer ju flytta in i en lägenhet som är precis som vi väljer!!
Den är vår den 1 April och vi har skrivit kontrakt!
Vi längtar jätte mycket och det ska bli så jäkla kul! Det blir ju som ett mini hus, men man slipper allt eget ansvar som kommer med ett eget hus. Det är alltid ett svårt val det där med köpa elr hyra, men  vi vill hellre lägga pengarna på nöjen och saker i livet än att fixa på ett hus, så detta blir vårt val.
Sen finns det ju massor med möjligheter med ett hus oxå såklart, det säger jag ingenting om, det är en jätte investering. Men vi vill inte råka ut för att det inte blir nån semester bara för att räntorna stiger, typ, så detta blir vårt val! Kuuuuul!


Nu i helgen så ska vi åka dit och kolla så att killarna oxå får se hur den ser ut, och dom tycker oxå att det ska bli jätte roligt såklart=)

Så nu längtar jag som tusan, och vi har ju redan planerat hela lägenheten i huvudet, fantiserat om hur det kommer vara att bo där. Jag menar, jag trivs super bra där vi bor så det är klart att det är lite läskigt att flytta ifrån denna tryggheten, men ibland måste man våga. Jag tror att där min familj finns, där kommer jag trivas<3

På tal om familj så kommer snart baby hem! Så nu ska jag gå och diska, plocka undan, byta mjukis mot jeans, så att han tror att jag varit duktig "hemma-fru" hela dagen. Haha, men han känner mig allt för väl, så han vet nog att jag egentligen suttit och myst med Saga i soffan hela förmiddagen för att sen fixa alltihopa i sista stund... Mohahaha!

Vad ska ni göra i helgen?
Kramar i massor!

5 kommentarer:

  1. Ha, skrattar för mig själv åt dina sista rader. Ett stort offentligt grattis till flytten. Det var meningen jue. Allt bara fixade sig på bästa sätt:-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det ska bli så spännande att se er nya lya!
    Oroa dig inte för flytten. Du har det i blodet :) Men kanske DENNA blir Din sista?
    Jag har ju påpekat innan att jag inte kan köpa inflyttningspresent var gång du ska flytta, men jag ska nog minsann göra ett undantag denna gången :) :)
    Puss puss på dig <3

    SvaraRadera
  3. Haha..håller med Carro..du vet hur det går till om man säger så, och nu var det faktiskt ett tag sen..drygt3 år el hur?? Det kommer bli jättespännande..bra kombination med minihus/lägga pengar på annat=) Kraaaam!

    SvaraRadera
  4. Åh, stort Grattis till er!! Så himla kul :) Jag vill också flytta men det får nog vänta ett tag till.

    SvaraRadera
  5. Grattis! Låter fantastiskt roligt! Kommer bli hur bra som helst.
    Kram Carina

    SvaraRadera