onsdag 4 augusti 2010

Matblogg...?

Okej, nu börjar dagarna bli lika varann igen=) Haha, nej men om man inte gör ngt vettigt två dagar i rad, och inte jobbar, då kryper sig snart rastlösheten på!
Idag skulle jag träffat Johanna, men hon ställde in av okänd anledning, så vi hoppas på en träff nästa vecka ist <3
Hursom, så vaknade jag och åt en god frukost, städade lite, för det har det inte blivit ngt av med för min del nu i helgen när vi (läs Alec;) FLUGIT och flängt;)

Men jag kände mig nöjd med mig själv, mixade ihop en home made milkshake som baby kunde dricka när han kom hem ifrån jobbet!


Sen begav jag mig ut en sväng på stan för en mysig fika med min fina syster<3 Hon fick i uppdrag att köpa ett skötbord till oss på IKEA för hon och Mie å Emma ska visst dit imårn, så då får man slå till! Sen gick vi en sväng på stan, Åhlens har fula väskor, och vissa tjejer har helt enkelt för mycket parfym på sig!
När jag gick till Domus och handlade sen så stod typ livets ord elr liknande utanför där och dansade konstigt och pratade i mikrofon: "Låt Gud komma till dig, släpp in Gud i ditt liv, ååååå åååååå Hallelulja!!" Jag menar... det är ju löjligt, han lät sådär konstigt brunstig när han sa så, det är ju inte så att man blir sugen på att komma fram och fråga vad dom håller på med precis.

Middag idag:
Strimla kött och purjolök, fräs i smör:

Häll i Creme Fraishe (kryddad, typ chilli&paprika), salta lite och du har en röra!
Lägg en klick i ett tortilliabröd och rulla! PÅ med riven ost ovanpå.

In i ugnen 250 grader i 5 minuter, sen är det färdigt! Servera med sallad;)

1 kommentar: