fredag 13 augusti 2010

Mysigt att vakna när det är supervarmt i sovrummet....NÄÄÄÄÄÄÄ!! Haha, men det första baby säger när jag vaknar är :"Hur dags ska vi vara hos dina föräldrar ikväll och käka?"
Jag:"kl 19"
Baby: "Okej, då är det du och jag som sticker och äter lunchbuffé på Peking idag <3 Myyyyyys! Jag älskar såna små spontana överraskningar, det är kryddan i vardagen som gör allt tycker jag.

Vi gick först bort till Komvux för att hämta mors antagningsbevis, och hon har kommit in på sina kurser!! Grattis säger jag, det ska bli så spännande för hennes skull, då kan jag hjälpa till, jag gillar ju plugg.. =)

Sen var det dags för friterade räkor, wookade grönsaker, sötsur sås, kyckling och biff och bambu! Jag gillar skarpt!

Och kaffe med frukt i chokladfontän till dessert! Kan dagen börja bättre!
Sen gick vi en sväng på stan, målet var att kolla in lite löparkläder. Baby hittade super schysta byxor och tröja på löplabbet! Det kan han gott unna sig, även om jag är en smula avundsjuk... Jag vill oxå ut och springa, inte känna mig så jäkla tung hela tiden! Jag förstår inte hur elefanter pallar vara gravida i 2 år! HA! Sista månaden nu är ju sjukt dryg, det känns som att hon aldrig ska komma! Men jag försöker tänka att för hennes skull så är det ju bra att hon stannar där inne hela tiden ut, men man längtar ju för tusan!! <3 <3

Jag ser ut såhär:


Men känner mig såhär:


Men nu ska jag inte gnälla mer, jag är lyckligt lottad, och som sagt, ett par veckor till är ju inte så länge till! Mina snälla sambo säger till mig att det är OK att jag gnäller lite till honom och att det brukar kännas bättre om man får gnälla lite. Det har han helt rätt i! Nu ska jag hoppa i duschen och piggna till lite!
Kärlek/Lelle

3 kommentarer:

  1. haha..du ser inte ut så kan jag trösta dig med..fast de vet du ju redan..du e vacker som en sol=)

    SvaraRadera
  2. du ser jättefin ut tycker jag. sen när du fått lillan o ser tillbaka på foton av dig som gravid tror jag att du med kommer tycka att du var fin :)

    SvaraRadera
  3. Du är jättefin! Och nu är det jättenära :) :) Puss

    SvaraRadera