torsdag 13 januari 2011

Oj då!

Jodå, här flyger tiden iväg när man glömmer sätta på datorn!
I Tisdgs så var mormor och morfar barnvakt när jag skulle träna=) Medel/Puls pass var det som gällde, och Fantasi töserna var oxå där när Elin och jag kom dit. Men jag var faktiskt inte så glad i det passet..
Det var för mycket hopp och fläng hit och dit. Så efter halva så smet jag iväg och gick in i gymmet ist och ställde mig på löpbandet. Dags för intervall träning..
Jag kutade så fort jag kunde i 30 sekunder och sen vilade i 30 sekunder, och så höll jag på i 10 minuter, det var tufft! Svettig som tusan och det är så det ska kännas när man tränar tycker jag=)
Väl hemma så sov Saga men hon hann vakna lite innan mor och far skulle åka så dom fick busa lite till med henne<3




Först innan på dagen så hade jag ju gjort den där kapselendoskopin där man sväljer en pilla som är en kamera, och sen har sensorer på kroppen ifrån 08-17:00 som snappar upp bilderna. Saga tyckte det var väldigt kul med lamporna som blinkade på min apparat.. ;) Melle kom hit och mös lite och bar rundor på Saga så hon inte fick tag i mina sladdar, haha.



Om några veckor ska jag få resultat över hur det ser ut i magen egentligen=)
Ja, vad gjorde jag igår då?
Just det... Jag skulle gå om Naturum till Willys och handla lite där, men när Saga och jag var påklädda och kom ner till vagnen... Punktering, IGEN! Jag blir galen! Jag gick bort till cykelcentralen och fick en ny slang för jag skulle ut och gå och hade inte lust att gå upp i lägenheten igen när jag var på G.
Så ut och iväg och det var precis så att jag kom över bron vid liv, jisses vad hal den var! Och det är ju inte alldeles lätt när det är snö och is överallt.

Men eter 2,5 h var vi hemma igen och tog ett varmt bad, skööööönt! Och nu är jag ifatt till idag igen=)
Nu är vi hemma och chillar och tvättar lite, och jag fick precis SMS av baby att han inte jobbar imårn så då blir det en utflykt med Elin och Pappi som kommer till stan, myyyys=)

Undrar vad alla andra ska göra i helgen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar