måndag 10 januari 2011

Trip Till Tollarp!

Jodå, jag har nog drabbats av nån sorts släng av insomnia! Jag kan vara jätte trött, men så fort lamporna släcks och det blir tyst så "PLING!" blir jag klarvaken och kan absolut inte somna. Vrider och vänder på mig med ingen sovställning är skön, ingen kudde bli bra, för varmt, för kallt, armen somnar, rullar över till andra sidan, för att testa ligga på mage, sen på rygg, titta i taket.. Nej, usch!
Jag är ändå en människa som tycker om att sova! Gosa ner mig i en mysig säng och ta en tupplur, i love it! Men inatt blev det inte många timmar. Försökte lägga mig en stund med Saga nu ikväll, men jag kunde inte somna då heller.. Jaja, bäst kanske att inte göra en grej av det utan hoppas att det ebbar ut..?

Idag efter att baby åkt till jobbet så körde jag och Saga till tollarp för att hälsa på Petra och hennes tvillingbebbar som är 5 dagar yngre än Saga! Det var så längesedan vi sågs, jag och Petra, men det märktes inte alls! Hon hade varit så gullig och med tanke på min diet, gjort en jättefin sallad som hon bjöd på när jag kom dit<3 Kaffe och tragg på det och eftermiddagen blev hur lyckad som helst!
Här är Saga och Melissa, och Saga är mäkta imponerad av den vibrerande baby sittern som blinkar i olika färger och spelar musik, jisses vad high tech! Hon tyckte om att titta på de andra bebbarna och såg väldigt fascinerad ut över att hon inte är den enda bebben i världen<3
Petra och Isabella!
Det var verkligen kul att träffas igen, och nu när vi båda har barn så har vi ju en helt annan samhörighet och förståelse inför varandras liv, kul tycker jag<3
Vi körde tillbaka till stan vid 19 tiden och inom babys jobb och sa hej<3 Och sen direkt hem, och Saga som knappt sovit ngt idag lekte medans jag stekte lite bacon och gjorde en baconsallad till middag.
Och nu är det snart dags för baby att komma hem, längtar efter honom! Han har ju varit hemma 4 dagar i streck så nu märker vi tydligt att han är på jobbet;( 

Imårn är det dags för kapselendoskopi, blä... Tänk att svälja en pillerkamera som är skitstor! Hursom, det ska nog gå bra. Ska vara på CSK tidigt så vem vet, jag kanske är trött och somnar när jag kommer hem;) 


2 kommentarer:

  1. Lycka till med sväljandet, äntligen blir det av! Kraam. Vi ses i morgonkväll.

    SvaraRadera
  2. Åh så kul att träffa er! Saga är ju så go, du med såklart.
    Kommer snart och kör ett träningspass i trapporna ;)
    Snodde en bild från dig, tsss, hoppas det var okej!
    Puss på er

    SvaraRadera