söndag 19 december 2010

Helg!

Åh vad jag älskar helgen! Då får vi vara lediga tillsammans med baby oxå! Vi brukar alltid försöka hitta på ngt när det är helg, och denna var inget undantag!
Vi körde ut till Carro och Olle och hälsade på! Vi höll knappt på att komma in, för det hade frusit till is utanför deras dörr, så man kunde bara öppna dörren lite på glänt;) haha, det var ju tur att jag inte var gravid! Carro dukade upp med hemma gjort julgodis, pepparkakor och kaffe, mums! Hon är så duktig på sånt, förstår inte hur hon hinner!
Hon tog lite kort med sin kamera som jag lånar här ifrån hennes blogg!

Så mysigt att äntligen få ses när det var så längesedan! Nu får det inte dröja så länge tills nästa gång<3
Vi fick en jätte gullig mössa till Saga (bild kommer;) och så fick jag lite recept på god barnmat som det snart ska börjas med. Kul!

Vidare körde vi till Kyllingaröd där mor och far väntade med mysigt hus, mys musik, underbar doft i köket och härlig mat på spisen, och världens bästa sällskap såklart!
Baby började med att hjälpa Far koppla in sin PS3 som han köpt. Alec hade fixat bilder och musik på hårddisken som Far köpte i stan så nu har dom så dom klarar sig i vinter!
Mor hade lagat världens godaste hemmagjorda köttbullar med kokt potatis och sås och tillbehör! Mammas mat är bäst<3

Kaffe och efterätt framför tvn där det vankades Robinsson final. Rätt vann såklart!

Tack för ikväll världens bästa familj!!
Vi kom säkert hem till stan igen med baby vid ratten! Sen var det GSP som underhöll på MMA matchen på tv, spännande!!
Och idag så överaskade Melle och Eden med besök! Jätte kul, har inte träffat Eden på säkert 1,5 år och det var så kul att träffa henne<3 Hon bor i Umeå i vanliga fall, men nu fick hon fick ju heja på Saga oxå som sken som en sol som vanligt=)
Och efter en trip till Maxi nu så ska vi äta!

2 kommentarer:

  1. Tack själv söta Lelle, Alec o Saga. Dan hälsar och tackar Alec att det blev kanon med alla grejor på den nya hårddisken. Trots alla filmer så blev det TV4 titt ikväll med katastrof film. Helt ok.
    Jag gillar katastrof-filmer.
    Kraaam

    SvaraRadera
  2. Bilden uppe i högra (höger är handen där tummen pekar åt vänster, hehe) hörnet är bara bäst!!!! Makalöst söt unge! <3

    SvaraRadera