tisdag 7 december 2010

Vilse på H&M!

Vaknade mysigt med bebis i famnen vid 9, hon ville inte vakna, så jag kollade på Greys Anatomy i sängen och så fick hon sova en timme till<3
Och sen började dagen! I samma ordning, lek och bus, kaffe, Saga sova lite till, mamma städa lite, plocka ihop tvätt och sånt till kvällens tvätt tid. Jag gillar att gå och pula hemma helt enkelt! Vad ska man göra i detta väder liksom! Näe, jag njuter av "inne-mys" utan dåligt samvete=)

Sen när baby kom hem så var det jag som skuttade ner på stan och skulle byta duken som jag köpte på INDISKAN. Och det kändes smått märkligt att gå själv utan barnvagn och utan barn! Ha, men det var kul=) Sen dom byggde om på H&M så har jag ju bara tagit hissen, och nu var jag på ovanvåningen och hade ingen anledning att ta hissen ner, men herregud, var är rulltrappan! Jag for runt som en tok och kände mig lite panik (ni vet som när man var liten och upptäckte att mamma/pappa inte var inom synhåll;) Haha, men jag hittade den till slut och kom ut, pjuuu, skönt!
Jag hade lätt kunnat smälla pengar där hur fort som helst på alla mysiga pyjamas, morgontofflor och sånt som där fanns! Och vi ska inte tala om alla bäbis grejer där är! Men, det är ju bättre att köpa coola kläder till henne när hon typ kan sitta, elr stå, och inte bara kräker ner allt;)

Jag måste bara tipsa om VÄRLDENS absolut bästa serie.. Dexter! Vi är inne på sista avsnittet på sista säsongen och jag döööööör på spännande det är! Så alla ni som inte sett än, frossa i alla säsongerna, för ert eget bästa!!

Nej, nu ska jag väcka baby som tagit en powernap med Saga! För han ska iväg på spinning, han är modig tycker jag... jag hade aldrig vågat (läs; orkat=) Kärlek ifrån mig till er!

1 kommentar:

  1. Väldigt förvirrande överhuvudtaget där uppe tycker jag. Det har blivit så stort även fast det inte är större! :) Stolarna är köpta på babyproffsen, 799:-. Gymini bouncer tiny love tror jag dom hette! Jätte bra, vibrerar i gumpen och otroligt tjatig melodi som är lugnande:) flickorna älskar att sitta där!!

    SvaraRadera