lördag 6 november 2010

Fredag!

Klockan 14 var det jag som stämplade in på Fantasi idag;) Kände mig nästan som en praktikant där dom första 10 minuterna, men sen gick det som på räls igen. Dock var knapparna på den "nya" kassan i minsta laget, här fungerar det inte med några stora fingrar inte, för då slår man fel;)
 Hursom så kändes det riktigt bra att jobba, märkligt att vara ifrån Saga, trots att jag visste att hon hade det så bra så med morfar<3
 Men när klockan började springa iväg så värkte det lite i hjärtat efter min lilla tös, och rätt vad det var så kom hon och morfar ner! Hon sov dock som en stock i vagnen, men jag pussade på henne så gott jag kunde;)

  Jag och Linnea blev klara ganska tidigt och jag kilade hem till V-town;) Saga hade varit en sån snäll tös till morfar, och det hade gått så bra så! Så nu kommer vi alltid minnas att första tiden hon blev "passad" så var det av morfar;)
Sen blev det mys för fulla muggar och lek och bus tills vi båda blev lite trötta. Vi inväntade baby som skulle dyka upp 23 <3

Och när han kom så var det idol som gällde! Saga satt bänkad, som hon gjort varje fredag nu i hela sitt liv.. hihi..
Jag vet inte riktigt vem som är min favorit, men jag gillar Minna. Och vad var det där av Laila att säga "vi som känner till ditt förflutna Jay.." Finns det nån i hela Sverige som INTE undrar om hans förflutna nu! jaja, nu är jag iaf trött i huvudet, och ser fram emot en helg med en ledig sambo!
Fast imårn är det ju personalfest med Fantasi/Darins som gäller.
Så det blir pappa/dotter alone time en stund där medans mamma är och käkar ute.. ;)

Nej, nu bloggar jag snart i nattmössan, klockan är visst lite mycket! Dags för sängen;) Natti!


(Jag vill bara tipsa om en tjej som startat blogg, gå in och kika på Ullis sida om ni vill ha mer att läsa!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar