söndag 14 november 2010

Kalas!

Jomenvisst var det dags för kalas! Adam ska till att fylla 11 den 16:e så vi firade med lördagskalas!
Först fixade baby middag till oss, grillade hamburgare med gooooda tillbehör! Det är så himla gott att äta hamburgare hemma;)
Och man blir så jäkla mätt! Gissa att vi sparade och åt senare på kvällen igen... Klockan 17 kom gästerna som bestod av min familj, faster och kusiner!
Då var det fullt hus, vilket Saga först tyckte var jätte roligt, men sen mindre roligt.. Så hon var lite lissen, men det gick över på kvällen sen när det blev lugnt hus igen;)

Men vi fikade god tårta ifrån Fantasi! Kaffe å kaka och mys<3 Jag gillar att Saga har två så fina kusiner som Natalie och Tim, dom ville så gärna titta på henne och jag log stolt!

<3Grattis Adam<3


Finns det hjärterum.. ;)  





























Sen kollade vi på "Så mycket bättre" som är ett jätte bra program, verkligen! Det har blivit en hit, men jag tror det blir svårt att göra en säsong till, för det är ju lite dom här människorna som gör programmet om man säger så;)
Idag så vaknade jag av att Adam och Alec spelade bordshockey, haha, det lät roligt så jag skuttade upp! Saga var oxå intresserad så hon kollade oxå på, men det slutade med att hon stal showen sen när pappa och brorsor lekte med henne ist <3

Sen var det dags för Alec att spela fotboll, så dom körde i förväg och sen promenerade jag och Saga dit, i regnet, men det var riktigt skönt! Har man bara bra kläder så är det mysigt;)






Baby gjorde ett skitsnyggt mål och sönerna hejade såklart på honom! Så denna fars dag ska nu avslutas i Kyllingaröd där det var tänkt att vi skulle ha diabilds kväll, men mor messade precis och skrev att projektorn pajjat... Så vi får väl se, men middag blir det iaf! Så jag kan ge MIN far en stor kram!! <3


1 kommentar:

  1. Oj, vad grabbarna blivit stora!!
    Tycker det var igår man stod där vid rampen (som närmast sörjande ha ha) och tittade på när Bongs spelade boll.
    Men jösses, vad tiden gått! =)
    /Carina

    SvaraRadera