torsdag 18 november 2010

Gomårn, typ;)

Jo jag vet, det blev inget inlägg igår;) Men det blev en lååååång promenad igen, skönt, jag gillar;)
Jag tog vagnen och gick samtidigt som baby stack till jobbet. Gick Härlövsrundan, ut mot långebro, härlövsängaled, kostigen, genom stan och hem, typ 7 km. Skönt med friskluft, och skönt att röra på sig!
Sen när vi kom hem så var det så skönt att vara sådär rosig om kinderna och bara mysa under en filt! Kom hem precis lagom till tvätt tiden oxå! Saga tyckte om att mysa i soffan så hon ville inte vara med och tvätta...haha;)




Men vi chillade iaf lite och jag donade lite här hemma, och lekte lite till och sen kom moster Elin! Då lagade vi stuvade makaroner m falukorv som hon längtat efter;) Och mätta blev vi! Bäbisen skulle badas, och när Elin sen lekte med henne så passade mamma på att ta en varm skön dusch!
Sen skulle jag laga mat för morgondagen, och det blev riktigt gott! Purjolök, stekt kassler, hackad spenat, C.F, kryddor, matlagningsgrädde, mums!



(haha, fast det ser ut som det dom tvingas äta i Bad Taste...mohahahaha!!) men det var iaf jättegott!
Moster Elin tränade lite på bäbispassning och Saga gillade läget!



Nu är det en ny dag och jag och baby och Saga har druckit morgonkaffe i sängen och lekt, nu är pappa iväg och springer och Saga sover middag och jag, ja, jag sitter bara och surfar lite och njuter av det.
Vad ska denna dagen bjuda på tro?

1 kommentar:

  1. Härliga dagar du har..njut av dem nu innan du ska börja jobba..fast det vet jag att du gör=)

    SvaraRadera