torsdag 15 juli 2010

Vilken morgon!

Det började med att jag och baby vaknade av ett stort KLIRR!! Typ 7 på morgonen...
Upp och hoppa, ut i köket, och där låg vår fiiiiina ljus stake i tusen bitar... Fönstret hade slagit upp och vält ner den, i am so sad! Det var ju oxå ett sätt att börja dagen på!
Men men, vi drack kaffe på balkongen och sörjde lite, sen bestämde vi att vi skulle ha en slappedag, och ligga kolla på film, eftersom det var så kasst väder. Men så blev det verkligen inte!
Vi stack bort till Elgiganten och inhandlade en välförtjänt massagemaskin (?) som man sätter på en stol eller i soffan och den gör underverk med onda ryggar <3

Efter det så kom vi på att vi kunde köra ut till Hyndai och kolla på en bil som vi varit lite sugna på, och den fanns där så vi tog den på en tur! Snygg, skön och inte helt "rastlös" ;) Vad tycks!?

Sen inom en sväng till Maxi och handlade käk, hem, lämna bilen, käka frulle hemma, sen ner till barnmorskan för att kolla hur läget är med Lillan<3
Hon följde kurvan precis på medianen hur man ska växa, hjärtljud och hur hon låg, duktig flicka! Eftersom HB var lågt fortf så ordinerade barnmorskan bla jordgubbar=) Så jag och baby gick till Domus och inhandlade=)


Sen fick vi ett ryck båda två och baby for på moppen och dammsugaren och jag körde igång med Lillans säng och tvätt, putsa, vika, fixa å dona!
NU är klockan 16 och vi har inte alls haft en lugn chill dag...haha=) Så den får la börja nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar