måndag 18 oktober 2010

ditt och datt!


 Lillan var vaken inatt så planen var att sova idag. Men ändå så fick jag en lite energi och hitta på saker här hemma, och det har varit skönt!
Först BVC där vi konstaterade att Saga växer jättebra och väger nu 4820 gram <3
Hon fick några vitamindroppar som hon ska få varje dag, I 2 ÅR! Jisses liksom ;)
Sen fortsatte vi bort till Darins och hejade på Ulli som varit så gullig och trollat fram lite flick kläder som dom inte hade användning för längre. Tack så mycket <3 <3

 Sen väl hemma så var Saga fortf i fullt ös och busade järnet, så jag uppmuntrade hennes vakenhet i hopp om en utmattning inatt;)

Jag hade tvätt tid idag, och eftersom lillan bidrar till att det tvättas en hel del mer, så kände hon att hon ville hjälpa till;)
Sen var det dags för lilla kräkisen att bli ren, så vi tappade upp ett bad och badade tillsammans helt enkelt! Det blev lättare så, två flugor i en smäll liksom! Och även jag blev len som en baby ;)

Ner till tvätten igen, chilla på soffan ihop, påbörja middagen, skala å koka potatis till midadg i veckan. Och nu sitter jag här vid datorn!
Lagom trött, middagen är snart klar, sista tvätten är snart klar. Saga är trött och först ska jag äta, sen.... Sen blir det en lång powernap tills baby kommer hem<3 Om jag får bestämma;)


1 kommentar:

  1. vad duktig du är lelle!! koooolla så söt lillan är i sin nya gråa mössa då <3 om några månader passar den perfa hahahaha. pussa henne från mig! säg hej till resten av la familia med. kram

    SvaraRadera