söndag 17 oktober 2010

Underbara dag!

 Dagen bjöd på världens bästa tjejer först på morgonen där det införskaffades frullefrallor;) Och sen väl hemma så åt vi frukost, sen skulle vi till Maxi och Audi, men jag och Saga skippade det och stannade hemma.
Då fick vi trevligt oväntat besök av Lina och Jonta som visade sig vara i trakterna, myyyysigt säger jag <3
 Då ringde Alec och bad mig kolla ner på gatan, där stod dom parkerade med en 1 miljon kr bil! "HAR DU KÖPT DEN???" sa jag.. Haha, men det hade han ju inte, provköring hette det;)
Sen tog jag och Saga en snabb powernap innan killarna kom och hämtade oss! Då var det dags att promenera bort och checka in Arenan! Och jisses vad fin den är, verkligen. Det känns helt sjukt att det ska gå ihop sig här i "lilla" K-stad, men det är säkert genomtänkt;)
 Tänk att när Saga blir stor så kommer hon tycka att Arenan har väl aaaaaalltid funnits här! Ha, då kan vi säga att den faktiskt invigdes EXAKT en månad efter hennes födelse;)



 Sen promenixade vi in till stan där vi stämt träff med mormor och morfar. Morfar ställde ju ut tavlor i skyltfönstret så då passade sig ju alldeles utmärkt med ett litet kramkalas där på stan<3

Väl hemma sen var det mjukis och lördags chill som inleddes! Jag somnade och väcktes sen av min älskling som lagat mat, supergod kyckling!! Vilken lyx tycker jag! Sen när jag skulle ta en dusch så sa Alec "ta nu en låååång härlig dusch så klarar vi oss". Underbart att han sa så, för han har väl snappat upp att jag stressar upp mig lite now days. Så jag gjorde precis som han sa, en låååååång varm dusch!

Och nu har vi myst allihopa hela kvällen och det är dags att kasta in handduken och låta ögonen slockna med huvudet på kudden, i like;)
Jag är tacksam och lycklig över mitt liv, och tar till vara på varje dag, imorgon tar vi imorgon liksom;)
Kärlek //L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar