lördag 2 oktober 2010

Helg

Igår så körde vi ju då först till Degeberga och hämtade mors bil, sen vidare emot Malmö! Där mötte vi upp Oliver på McDonalds och överlämnade grejer till Cicci och käkade! Första gången på Mc för Saga, häftigt vad mycket saker som är första gången för henne <3
 Sen vidare emot Trelleborg hem till killarnas mamma som fick gosa med lilla bäbisen! Vi körde sen i samlad trupp till Söderslättshallen för att överaska killarna som med hjälp av amerikanske ungdomar satt ihop en show som dom skulle visa för föräldrarna!
 Första halvan så var det ju dom här "Young Americans" som uppträdde, och efter pausen så var det dags för "barnen" att vara med. Och jisses vad duktiga dom var!
Hampe rappade i egen mic med hela sin trupp som körade efter honom!! Sen dansade dom alla och det såg skit fräckt ut! Saga sov igenom hela showen, haha, så hon störs inte av ljud iaf!

Sen fick vi killarna med oss hem, mot K-stad, och så kollade vi på idol när vi var hemma! Sen blev det inte sängs förrän 01:30! Och idag hade vi besök bokat av Faster Anita och Paul, Eliott och Cornelia följde oxå med<3 Dom kom klockan 11 och Anita hade bakat en jätte god cheescake!!
Sagas egna tårta!
 Vi hade så mysigt! Saga trivdes hos Paul direkt, precis som alla barn gör<3
Och Anita berättade att hon var minsann ledig Tisdag Torsdag och vi hade stående inbjudan att hälsa på närsom, mysigt tycker jag;)

Myyyyyyys!!<3 
Nu är det mys för hela slanten med brorsorna, och Saga är så  glad över att ha dom här! <3

5 kommentarer:

  1. Härlig bild på syskonen! =)
    Kan inte låta bli att tänka på Magnus Ugglas sång där han sjunger "nu har pappa laddat bössan". Vilken tur Saga har som har två äldre bröder som ser efter henne och så Alec me bössan hihi. Härligt!
    /Carina

    SvaraRadera
  2. Härlig bild på syskonen! =)
    Kan inte låta bli att tänka på Magnus Ugglas sång där han sjunger "nu har pappa laddat bössan". Vilken tur Saga har som har två äldre bröder som ser efter henne, och så Alec me bössan. hihi. Härligt!
    /Carina

    SvaraRadera
  3. Hej..skulle bara testa o se om det gick att kommentera..gillar din blogg=)

    SvaraRadera
  4. Jag kan inte låta blir att undra över Pauls magiska person som gör att alla barn oavsett ålder, bara älskar honom. Men det gör ju vi också... men vad är det för egenskap, det skulle man ju vilja veta.
    Bilden på Adam, Hampus o Saga är bara så jättefin:-) kram

    SvaraRadera
  5. Att alltid vara en liten smula barn- det är att vara vuxen..
    Det är en magisk egenskap fler borde ta vara på <3 ...
    // Alec

    SvaraRadera