torsdag 30 september 2010

Försäkringskassan igen alltså!

Ha, det är ingen lätt match att ha med dom att göra! Först så verkar allt gå som det ska, sen upptäcker men att det gör det visst inte alls, då ska man fixa, förstår inte vad det finstilta betyder, ringer dom, det tar lång tid innan nån svarar...
Men sen när hon väl svarar, och ger snabba och lätta svar och berättar att det är lätt fixat, alla papper är inne, och allt kommer ordna sig, då blir man så glad så att man nästan vill fälla en tår;)

Idag så ser jag sådär halvpåklädd och halvsminkad ut, haha! Har påbörjat lite här och där, men när lillan är vaken så vill hon ha mamma och pappas uppmärksamhet=) Jag tror att det är en liten period nu här i börjar innan man lär sig hur man ska bolla med allt för att hinna med det man vill.
Men som Alec sa innan, vi har ju faktiskt inte allt för mycket att göra om dagarna.. Haha, men nog kan jag stressa upp mig ändå! Nu har hon iaf somnat och jag ska passa på att sminka mig klart (för jag vill inte se fallfärdig ut för tusan =) sortera mina kläder, fixa med försäkringskassans självservice.
Sen när det är middag så har vi gjort det lätt för oss idag.... klipp klipp, dinner is served;)

Vad gör ni idag? Märks hösten? Jag har dålig koll på vädret, tror det blir en kvälls runda med vagnen ikväll<3

2 kommentarer:

  1. Hösten är verkligen här - och jag ÄLSKAR det! :)
    De flesta säger att jag inte är riktigt klok - men just hösten med det där lugnet som infaller, det är helt underbart tycker jag. Mörkt på morgonen, mörkt på kvällen, tända ljus, mysa, sköna promenader, lite vindpinad i ansiktet. Det är livet för mig!
    Hoppas ni haft en skön dag och jag ser fram emot att läsa mera! =) Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Javisst är det höst, jag gillar det också, inte bättre eller sämre bara att årstiderna skiftar. Att krypa upp i soffan med filt o ljus, de e mysigt. Lelle du som e så vacker av dig själv behöver inte lägga tid på sminket.. Det lyser om dig i alla fall:-)
    Kram

    SvaraRadera