onsdag 1 september 2010

Till slut så kokte det iaf! Så det blev kokt potatis, köttbullar och brunsås m lingonsylt! Gottiskäk! Gjorde extra mycket potatis så blir det stekt imårn ist (smart Carro =)


Sista avsnittet på "Livet på BB", så nu är jag väl sådär uppskrämd;) Haha, nej då, alla barnmorskor verkar så himla snälla, och det är alltid alla sjuksköterskor oxå, så det är det bästa med sjukhus, alla är så snälla. Förutom vissa doktorer som ibland kanske känner sig lite allt för viktiga för att anstränga sig för att "vinna" sina patienter, det känns som att dom tycker att dom enbart behöver bidra med sina kunskaper. Inte alla förstås, men vi har säkert alla råkat ut för ett par rötägg. Och så är det så mysigt när det kommer en snäll sjuksköterska och räddar upp hela förtroendet för sjukvården igen<3 Hur kom jag in på det här?


Nu ser dom kanske inte ut såhär, haha, och för väl är väl det! Hade ju känts sådär lagom kul när man ligger och ska föda och en sån här donna hade kommit in..haha!
Det var den första bilden som dök upp bara när jag sökte på "sjuksköterska" ;)

Nej, nu tror jag visst att vi ska kolla på Vampire Sucks, har hört att den ska vara ganska dålig, men man får väl ge den en chans!

1 kommentar:

  1. Hahaha, nej man känner ju sig som raka motsatsen till henne när man ligger på förlossningen. Men det hade kanske varit lugnande för papporna, att ha annat att tänka på? hihi. Puss

    SvaraRadera